Verklaring instabiele samenwerking van Basten en Cruyff bij Ajax

18/07/2008 09:00

ISJOE

Amsterdam, 16 juli 2008 - De uiteenlopende persoonlijkheden van Van Basten en Cruyff zeggen veel over een mogelijke toekomstige samenwerking tussen de twee bij AJAX. Dat is de uitkomst van een analyse van beide heren met behulp van de diensten van Isjoe. Deze service kan via SMS het karakter en de relaties van topsporters, artiesten en miljarden andere mensen, waar dan ook ter wereld, in kaart brengen. Om deze informatie te kunnen verstrekken heeft Isjoe een innovatief psychologisch en softwarematig kennissysteem voor de mobiele telefoon ontwikkeld. Een team van specialisten is vier jaar bezig geweest met de ontwikkeling. De analyse die dit systeem maakt, is gebaseerd op basis van diverse benaderingen vanuit het enneagram en de numerologie waardoor het resultaat een treffend inzicht geeft. Het enneagram geeft je een beter inzicht in de manier waarop je met jezelf en anderen om gaat. Daarmee bevordert het je persoonlijke, beroepsmatige en relationele ontwikkeling. De numerologie is de psychologie, filosofie en wetenschap der getallen, zoals bijvoorbeeld de som der getallen van je naam uitgedrukt in cijfers.

Vooral de uiteenlopende levensdoelen van de twee geven een overduidelijke situatieschets. Tegenover de meer pragmatische aanpak van Johan Cruyff die vooral wil ontdekken en leren van ervaringen staat de meer lange termijn aanpak van Marco van Basten; waarnemen en doorgronden. Daar waar Cruyff met zijn plannen snel tot actie wil overgaan, heeft Van Basten meer tijd nodig gehad om een en ander op zich in te laten werken. Ook de valkuil van Cruyff speelt een duidelijke rol in dit verhaal; het centraal stellen van zichzelf. Verder geeft de analyse aan dat Cruyff toegewijd is aan anderen en ze inspireert hun toekomstplannen waar te maken; ook dit heeft altijd een rol gespeeld in zijn relatie met Van Basten. De groeikansen van Van Basten bij AJAX liggen vooral in samenwerking en dit uit zich in de realiteit in zijn samenwerking met John van 't Schip en Rob Witschge. Van Basten zou nog meer resultaat kunnen boeken door meer open te staan voor gevoel en emoties.

Om inzicht te krijgen in een persoonlijkheid via Isjoe is een unieke combinatie van iemands voor- en achternaam en de geboortedatum van de desbetreffende persoon nodig; deze bevatten voldoende unieke gegevens om een concrete karakterschets via Isjoe te maken. In tegenstelling tot een horoscoop in een krant of tijdschrift, waarvan de uitkomst meestal zo algemeen is dat er altijd wel iets in te herkennen valt, is de uitkomst van Isjoe vrij specifiek.





http://www.isjoe.nl/