GravityZoo kondigt MediaZoo aan, de eerste echte Muziek bibliotheek en speler in de Cloud

18/07/2008 09:05

PR Newswire

MAASTRICHT, Nederland, July 18 /PRNewswire/ -- GravityZoo kondigt vandaag haar private beta programma voor MediaZoo aan, de eerste echte Muziek bibliotheek & speler in de Cloud. En dit zonder daarbij gebruik te maken van een browser.

"Wij zijn zeer enthousiast over de MediaZoo private beta aankondiging. Ons team heeft veel energie gestopt in het realiseren van deze mijlpaal. Het is nu de beurt aan de gebruiker om vanuit de Cloud op een nieuwe en unieke manier naar muziek te kunnen luisteren." zegt Marc Vrijhof, CEO en medeoprichter van GravityZoo.

MediaZoo is het begin van een nieuwe generatie van online diensten op basis van GravityZoo technologie. Met MediaZoo kun je niet alleen je eigen online Muziek bibliotheek bouwen maar ook deelnemen aan The Zoo; een project dat moet uitmonden in 's werelds grootste bibliotheek van "shared" vrije muziek. Met MediaZoo kun je ook tot maximaal vijf van je vrienden uitnodigen om naar je muziek te komen luisteren.

Dus, vanaf nu staat al je muziek op één plaats!

MediaZoo is het resultaat van een project waaraan het
GravityZoo team sinds 2005 heeft gewerkt. Een project dat beoogt alle applicaties toegankelijk te maken via alle aan het internet gekoppelde apparaten. Het eindresultaat is 's werelds eerste echte Cloud Besturingssysteem. MediaZoo is de eerste volledig Cloud applicatie die gebruik maakt van de GravityZoo Cloud OS.

Degene die willen participeren in het MediaZoo private beta programma kunnen zich aanmelden via http://mediazoo.gravityzoo.com (Engelstalig). Geaccepteerde aanmeldingen worden per mail geïnformeerd.

Over GravityZoo

GravityZoo is opgericht in 2006, en heeft 's werelds eerste echte Cloud Besturingssysteem ontwikkeld. Hiermee worden applicaties, ook bestaande, toegankelijk via ieder aan het internet gekoppelde apparaat, of dit nu een PC, 'n mobieltje of een zogenaamd embedded apparaat is.

Het GravityZoo Cloud OS vertegenwoordigt een nieuwe kijk op internet automatisering, communicatie, en het gebruik van Software als 'n dienst (SaaS), en dit zonder gebruik te maken van de browser.

Voor meer informatie over GravityZoo, ga naar
http://www.gravityzoo.com.
Marc Vrijhof, marc.v@gravityzoo.com, +31-(0)6-42123966






-