Gemeente Leidschendam-Voorburg


Zomerpret met de VakantiePas 2008

18 juli 2008 - Alle basisscholieren in Leidschendam-Voorburg hebben de afgelopen week de VakantiePas ontvangen. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar, kunnen met dit Vakantiepaspoort tegen een flinke korting, meer dan zestig zomeractiviteiten beleven in en rond Leidschendam-Voorburg.

Er is van alles mogelijk. Spannende speurtochten in de musea Hofwijck en Swaensteyn, eten in het schip van Kapitein Haak of spelen bij de Leidschendamse Speeltuinvereniging. Ook Woejpret en zwembad De Fluit zijn te vinden in deze Leidschendam-Voorburgse editie van de VakantiePas.

Speciaal voor VakantiePassers worden op donderdag 28 augustus in het Haagse Zuiderpark
de eigen VakantiepasSpelen georganiseerd. Van midgetgolfen, een ritje maken met de stoomtrein, bowlen, kanoën tot s middags genieten van een concert van Djumbo.

Kinderen uit de Haagse regio kunnen via de VakantiePas iets betekenen voor kinderen in andere landen. Wie meedoet met de actie Spelen hier, Spelen daar vult een schoenendoos met (eigen)sport- en spelmateriaal, versiert die doos op zijn sportiefst en levert deze in bij de bibliotheek of stadsboerderij. De VakantiePas en de stichting Edukans zorgen dat de cadeaudoos bij een verre vriend terechtkomt.

De VakantiePas is een uitgave van de Stichting VakantiePas Den Haag en wordt mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de gemeenten Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Fonds 1818 en alle aanbieders van activiteiten.

Meer informatie over de VakantiePas staat op www.kindervakantiepas.nl