Getronics PinkRoccade

DELA kiest voor Future-Ready Workspace concept van Getronics PinkRoccade

Met datacenters gehele ICT-infrastructuur van DELA in handen van Getronics PinkRoccade

DELA, marktleider op het gebied van uitvaartverzorging en -verzekering in de Benelux, heeft Getronics PinkRoccade geselecteerd voor de uitbesteding van werkplekbeheer voor circa 620 medewerkers van DELA Nederland. Het betreft hier de werkomgeving van professionals op het hoofdkantoor en de verschillende vestigingen van DELA en de werkplekken bij uitvaartverzorgers en adviseurs in het land. Het vijfjarige contract is per 1 juli 2008 gestart en heeft een orderwaarde van 2,2 miljoen euro.

Getronics PinkRoccade neemt alle servicedesk activiteiten van DELA over, het werkplekbeheer en deels het netwerkbeheer. Daarnaast wordt iedere DELA medewerker gedurende de contractperiode uitgerust met een werkplekoplossing volgens het Future-Ready Workspace(TM)-concept van Getronics PinkRoccade; een gestandaardiseerde werkplekoplossing die DELA medewerkers altijd en overal toegang biedt tot informatie vanaf elke willekeurige werkplek bij deze uitvaartverzekeraar.

Door de toenemende groei in omvang en complexiteit van dienstverlening stelt DELA steeds hogere eisen aan de beschikbaarheid van ICT. Daarom heeft DELA besloten zich primair te richten op haar kernactiviteiten en het beheer van de gehele ICT-infrastructuur onder te brengen bij partners. Dit moet uiteindelijk leiden tot een gezonde balans tussen de kosten en de kwaliteit van de uitvaartdienstverlening.

DELA heeft in 2007 al haar datacenter activiteiten aan Getronics PinkRoccade uitbesteed. Met de uitbesteding van de werkplekdienstverlening zorgt Getronics PinkRoccade de komende jaren voor de hele ICT-infrastructuur van DELA in Nederland. Voor DELA was de visie van Getronics PinkRoccade op werkplekbeheer een belangrijk selectiecriterium om voor de grootste ICT-dienstverlener van Nederland te kiezen.

(TM) Future-Ready Workspace(TM) is een handelsmerk van Getronics Intellectual Property BV