Ingezonden persbericht


Case Logic stelt nieuwste 'Stealth' fotolijn voor

Unieke combinatie van optimale bescherming en stijlvol design houdt fotomateriaal veilig uit het zicht

Gembloux, België, 18 juli 2008 -- Case Logic, wereldwijd marktleider in het design en de productie van lifestyle accessoires, kondigt vandaag de lancering aan van haar nieuwste lijn fototassen bestemd voor professionele fotografen en enthousiaste amateurs. De 'Stealth' lijn is de een aanvulling op de reeds bestaande Urban Lifestyle XN-collectie met schoudertassen, rugzakken en reistassen.

Het discrete design van deze lijn, geschikt voor zowel mannen als vrouwen, garandeert dat de waardevolle inhoud niet onnodig de aandacht trekt.

Speciale eigenschappen:


- Camera Cradle(TM) houdt de camera op z'n plaats aan de bovenkant van de tas, zorgt voor

gemakkelijke toegang en bescherming (geschikt voor SLR camera's met geïntegreerde lens)


- Gevoerde binnenvakken beschermen accessoires en lenzen


- Opbergvakken bieden snel toegang tot filters, geheugenkaarten, opladers, tripods en andere

persoonlijke accessoires

Focus op de SLR messenger bag?

Voor diegenen die op zoek zijn naar iets anders dan de traditionele rugzak voor camera's is de XNSLR-4 schoudertas een ideale keuze. Deze tas met een urban look biedt maximale bescherming. Het verstelbare interieur is heel praktisch om de verschillende lenzen, flitsers, bijkomende accessoires, filters, opladers, kabels en andere items in op te bergen.

Close up: backpack voor SLR camera en notebook

Met een handig opbergvak voor notebooks tot 15,4' en MacBooks van 17' is de XNSLR-7 backpack vandaag de ideale tas voor fotografen die vaak onderweg zijn. Net zoals de SLR messenger bag biedt het verstelbare interieur praktische opbergvakken om verschillende lenzen, tripods, filters, kabels, opladers en accessoires in op te bergen. Dankzij het tweedelige interieur kan de tas ofwel volledig gevuld worden met fotomateriaal of gedeeltelijk met andere spullen. Aan de draagriemen aan de zijkant kan een tripod bevestigd worden om zo veel mogelijk ruimte in de tas te besparen.

De 'Stealth' lijn zal verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart/rood bij speciaalzaken vanaf oktober 2008.

De 'Stealth' lijn bestaat uit:


- XNSLR-1 Holster voor SLR camera (adviesverkoopprijs: ¤ 39,99)


- XNSLR-2 SLR cameratas (adviesverkoopprijs: ¤ 69,99)


- XNSLR-4 Messenger bag voor SLR camera (adviesverkoopprijs: ¤ 119,99)


- XNSLR-5 Compacte backpack voor SLR camera (adviesverkoopprijs: ¤ 89,99)


- XNSLR-6 Backpack voor SLR camera (adviesverkoopprijs: ¤ 129,99)


- XNSLR-7 Backpack voor SLR camera en notebook (adviesverkoopprijs: ¤ 179,99)

Om productinformatie over Case Logic's fotoproducten te krijgen, of om beelden of testexemplaren te ontvangen of om een interview te plannen met Julia Rost, Product & Marketing Manager voor Case Logic Europe, neem dan contact op met onderstaand perscontact.

Over Case Logic, www.caselogic.eu

Case Logic, een merk van de Thule Group, is toonaangevend in de ontwikkeling en productie van intelligente opbergoplossingen voor mensen met een druk leven. Het bedrijf ontwerpt unieke en intuïtieve producten om gebruiksvoorwerpen op te bergen, te beschermen en te vervoeren.

Vandaag bestaat het productaanbod van Case Logic uit meer dan driehonderd opbergoplossingen voor professioneel en privé-gebruik evenals mobiele accessoires: Mobile Computer, Bags & Packs, Travel, DVD, Media, Automotive, Photo/Video en Portable Electronics. Case Logic is eigenaar van meer dan 100 patenten voor het innovatieve design en de technologie van hun producten. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Gembloux, België.

Case Logic is onderdeel van Thule, wereldleider in Sports Utility Transportation. Thule levert oplossingen voor actieve families en outdoor enthousiastelingen die hun materiaal veilig, gemakkelijk en stijlvol willen vervoeren.

Perscontact:

Gerdine Lindhout

Open2Europe

Tel: +33 (0)1 55 02 27 88

g.lindhout@open2europe.com