Ingezonden persbericht


Persbericht

Unisys introduceert gratis service waarbij klanten de Unified Communications technologie van Microsoft kunnen testen

Trial service biedt bedrijven de mogelijkheid om Microsoft Office Communication Server, Microsoft Exchange Server 2007 en Microsoft Office LiveMeeting aan een test te onderwerpen

Schiphol-Rijk, 18 juli 2008 Unisys Corporation (NYSE:UIS) kondigt een trial service aan die het voor klanten mogelijk maakt om gratis Microsoft Exchange Server 2007, Microsoft Office Communication Server 2007 en Microsoft Office LiveMeeting uit te proberen.

Directe en snelle communicatie wordt steeds belangrijker. Deze service biedt bedrijven wereldwijd de mogelijkheid zonder kosten de meest recente Unified Communicatietechnologie van Microsoft uit te proberen. Met deze geïntegreerde oplossingen kunnen medewerkers sneller en effectiever communiceren via PC, web of mobiele telefoon*.

De trial service, geïmplementeerd en beheerd door Unisys, biedt organisaties de mogelijkheid de features in Unified Communications suite van Microsoft te evalueren, waaronder e-mail, kalender en messaging. Dit naast instant messaging met meerdere partijen tegelijkertijd, en voice- en videoconferenties. Tot maximaal twintig accounts kunnen per klant worden aangemaakt, die na de trialervaring kan worden uitgebreid naar een grotere groep individuen binnen het bedrijf. Organisaties die geïnteresseerd zijn in trial voor een periode van 30 dagen kunnen contact opnemen met hun Microsoft Sales Executive.

Met deze trial kan Unisys zijn relaties als eerste het potentieel tonen van het Microsoft Unified Communications platform. Wij hopen dat zij zullen zien dat de verschillende manieren waarop er momenteel door de werknemers wordt gecommuniceerd naadloos samengebracht kunnen worden met een positief effect op de productiviteit, zegt Peter Boit, vice president for Microsoft Enterprise Partners bij Microsoft Corp. De relatie tussen Microsoft en Unisys biedt enterprise klanten meerwaarde die zorgt voor efficiënte communicatie en samenwerking.

Hoewel e-mail een alledaagse, bedrijfskritische communicatietool is geworden, luidt Unified Communications een nieuw tijdperk in van bedrijfsproductiviteit. Dit zal organisaties helpen om een maximum uit hun initiatieven en ICT-investeringen te halen. Enkele componenten van het Microsoft Unified Communications platform die opgenomen zijn in deze trial:


· Exchange Server 2007 E-mail, kalender, bestandsbeheer, voicemail en Outlook Voice Access


· Office Communication Server 2007 IM/Voice/Video, OCS Webconferentie en Presence Integration


· Office Live Meeting Webconferenties & Collaboration

Unisys bouwt en beheert veilige, meetbare enterprise systemen voor s werelds grootste organisaties in de publieke en private sector, zegt Jim Boak, vice president, Microsoft and Intel Alliances van Unisys. Deze trial geeft ons de kans onze kennis van grootschalige Unified Communications-oplossingen van het Microsoft Platform te tonen. Het geeft daarnaast onze klanten de mogelijkheid om te experimenteren met nieuwe collaboration tools van de Microsoft s Unified Communications technologie.

Unisys werkt samen met Quintum Technologies, een aanbieder van VoIP-oplossingen die ontwikkeld zijn om de betrouwbaarheid en stemkwaliteit van telefoonnetwerken naar internettelefonie te brengen. Quintum s ervaring in telefonie, in het bijzonder in VoIP, biedt back-end ondersteuning voor het Unified Communications platform, waaronder dynamische call failover, interoperabiliteit met voice- en datanetwerkomgevingen, SIP en H.323 ondersteuning.

Voor meer informatie over Communication en Collaboration oplossingen van Unisys, bezoek http://www.unisys.com/services/communication_a_collaboration/index.htm


* Anywhere acces vereist verbinding met Internet. Outlook® Voice Access vereist een telefoonverbinding.

Over Unisys

Unisys is wereldwijd actief in IT-diensten en -oplossingen. We bieden consulting, systeemintegratie, outsourcing, IT-infrastructuren en servertechnologie. We zijn erin gespecialiseerd om klanten te helpen om informatie zo te gebruiken dat bedrijfsactiviteiten efficiënt en veilig zijn zodat bedrijfsdoelstellingen gerealiseerd kunnen worden. Onze consultants en specialisten helpen klanten om hun uitdagingen beter te begrijpen en meer visibiliteit te bieden in de bedrijfskritische verbanden tussen de verschillende activiteiten. Bezoek voor meer informatie www.unisys.nl.

###

Unisys is een geregistreerd handelsmerk van Unisys Corporation. Alle andere merken en producten waar hierin naar verwezen wordt, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.