Ingezonden persbericht


Nieuw management voor postgroep
Marcel Bassant nieuwe CEO DHL Global Mail Benelux

UTRECHT, vrijdag 18 juli 2008 - Marcel Bassant zal per 1 september 2008 de nieuwe CEO zijn van DHL Global Mail Benelux. Hij volgt John Kuiper op die per 1 oktober de groep zal verlaten. Marcel Bassant is nu Managing Director van Selektvracht, onderdeel van DHL Express. Selektvracht bezorgt voornamelijk voor postorderbedrijven pakketten bij consumenten thuis.

John Kuiper is in 2002 begonnen als 'founding' Managing Director van Selekt Mail en heeft deze organisatie uitgebouwd tot een belangrijke speler op de Nederlandse postmarkt. In 2007 is Kuiper benoemd tot CEO van DHL Global Mail en in die positie niet alleen verantwoordelijk voor de Nederlandse postorganisatie Selekt Mail, maar ook voor Interlanden en Global Mail Benelux. Marcel Bassant is sinds 1986 werkzaam binnen DHL en heeft binnen deze onderneming verschillende commerciële, operationele en general managementfuncties met succes vervuld. Als Managing Director van Selektvracht heeft hij er voor gezorgd dat Selektvracht dé distributeur is voor de thuiswinkel-sector.

Over DHL Global Mail Benelux

DHL Global Mail is een krachtenbundeling voor nationale én internationale post, geadresseerd en ongeadresseerd. Het portfolio van DHL Global Mail biedt een complete dienstverlening op het gebied van zakelijke post voor zover deze niet binnen het postmonopolie valt. In Nederland kent de postdivisie van het bedrijf het volgende portfolio: Global Mail, Selekt Mail en Interlanden. Global Mail verzorgt internationale post en is in deze markt één van de grootste spelers in Nederland én daar buiten. Selekt Mail heeft een eigen bezorgnetwerk in Nederland en biedt een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening met een grote mate van flexibiliteit en veel extra services. Interlanden is al meer dan dertig jaar de Nederlandse marktleider in het dagelijks verspreiden van ongeadresseerd reclamedrukwerk, huis-aan-huiskranten en bladen. Voor meer informatie: www.dhl-global-mail.nl


---

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht