Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Opening nieuwe Rabobank geldautomaat in Winkelcentrum Beverwaard

Op vrijdag 18 juli om 12.00 uur openen wethouder Dominic Schrijer (Werk, Sociale Zaken en Grotestedenbeleid) en portefeuillehouder Nurten Karisli (Jeugd en Jongeren, Veiligheid, Werkgelegenheid en Economie) de nieuwe pinautomaat van de Rabobank in Winkelcentrum Beverwaard. De sportieve opening staat in het teken van het Rabobank fietsspel.

Het is het begin van een traject om de aantrekkelijkheid van dit winkelcentrum te vergroten en meer bezoekers naar dit gebied te trekken. Eén van de eerste resultaten is dat de langgekoesterde wens van de winkeliers met de komst van de pinautomaat van de Rabobank in vervulling gaat. Een pinautomaat hoort bij dit wijkwinkelcentrum en trekt meer bezoekers naar het centrum.

De Winkeliersvereniging Beverwaard werkt sinds augustus vorig jaar intensief samen met de politie, de deelgemeente IJsselmonde, het Ontwikkelingsbedrijf van de gemeente Rotterdam, woningcorporaties Woonbron en de Nieuwe Unie, de Rabobank, de basisscholen en alle andere betrokken partijen om de aantrekkelijkheid van dit winkelcentrum te vergroten. De winkeliersvereniging heeft een actieplan opgesteld en een procesmanager aangesteld.