Gemeente Heeze-Leende


Kapellerput nieuwe trouwlocatie op proef voor een jaar

Trouwlustige koppels kunnen vanaf begin januari 2009 in onze gemeente op locatie trouwen in conferentiehotel Kapellerput in Heeze. Dit heeft het college van burgemeester en wethouders onlangs besloten.

In de gemeente Heeze-Leende kan momenteel getrouwd worden in het gemeentehuis en Kasteel Heeze, de zogenoemde vaste trouwlocaties. Vanuit het oogpunt van klantvriendelijkheid en maatschappelijke trends (zoals de vrijheid van locatiekeuze en de behoefte aan privacy) is tegemoet gekomen aan wensen om op een alternatieve trouwlocatie te mogen trouwen.

Bij wijze van proef wordt voor een periode van een jaar van 1 januari 2009 tot 1 januari 2010 Kapellerput aangewezen als derde locatie. Hierna bekijkt het gemeentebestuur of deze trouwlocatie een vaste locatie wordt en of er mogelijk meer vaste trouwlocaties bijkomen.

Voor nadere informatie over bovenstaande of trouwen in het algemeen kunt u op deze website terecht onder 'Dienstverlening'> 'Producten en Diensten' en onder zoekopdracht 'trouwen' of 'huwelijk' invullen.

Ook kunt u contact opnemen met het team van de afdeling Burgerzaken van de gemeente, tel. (040) 22 41 400.