Politie Gelderland-Zuid

Politie zoekt getuigen van aanrijding

Zaltbommel, 17-07-2008 o Donderdagmiddag - omstreeks 16.50 uur - raakte een 61-jarige vrouw uit Zaltbommel in haar woonplaats ernstig gewond nadat zij met haar fiets ten val was gekomen, vermoedelijk na een aanrijding. Waarschijnlijk is de vrouw geraakt door een auto. Dit gebeurde op de rotonde Steenweg/Gisbert Schairtweg. Politieteam Bommelerwaard is op zoek naar getuigen.

Een 77-jarige automobiliste, ook uit Zaltbommel, reed over de Steenweg vanuit de richting A2. Bij de rotonde lette zij voornamelijk op een bromfietser naast haar. Mogelijk zag zij daarbij de vrouw, die komend vanaf de Kloosterwiel op de rotonde fietste, over het hoofd. De fietsster is daarbij ongelukkig op haar hoofd terechtgekomen.

Ambulancepersoneel verleende eerste medische hulp en liet vervolgens een traumaheli komen. De 61-jarige vrouw is ernstig gewond naar het UMC (Utrecht) overgebracht. De bestuurster van de auto bleef ongedeerd.

Getuigen - waaronder bromfietser - gezocht!
Ongevalspecialisten van de politie deden ter plaatse een sporenonderzoek en technisch onderzoek. Ook namen agenten een verklaring en een blaastest af bij de 77-jarige bestuurster. Zij bleek niet te hebben gedronken.
Om meer duidelijkheid te krijgen wat zich precies heeft voorgedaan, zoekt de politie getuigen van de aanrijding op de rotonde Steenweg/Gisbert Schairtweg.
In het bijzonder wordt ook de bromfietser, die naast of vlakbij de 77-jarige vrouw zou hebben gereden, gevraagd om zich te melden. Deze persoon kan de politie mogelijk relevante informatie geven over de toedracht.
Getuigen kunnen bellen naar team Bommelerwaard op telefoon 0900-8844. (08)
Actuele dossiers

* Vierdaagse 2008

landelijke dossiersGeen dossiers aanwezig


* Naar boven

Laatst gewijzigd 17-07-2008 22:09 © Regio Gelderland-Zuid Privacy
Selecteer een korps:

Zoek op kaart/postcode
Amsterdam-Amstelland
Brabant Zuid-Oost
Brabant-Noord
Drenthe
Flevoland
Fryslân
Gelderland-Midden
Gelderland-Zuid
Gooi en Vechtstreek
Groningen
Haaglanden
Hollands Midden
IJsselland
Kennemerland
KLPD
Limburg-Noord
Limburg-Zuid
Midden en West Brabant
Noord- en Oost-Gelderland
Noord-Holland Noord
Rotterdam-Rijnmond
Twente
Utrecht
Zaanstreek-Waterland
Zeeland
Zuid-Holland-Zuid
Overige politieorganisaties