Gemeente Wervershoof


* Bekendmakingen

Ontwerpwedstrijd nieuwbouw De Schoof

18 jul 2008
Bewoners zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de ontwerpwedstrijd voor de nieuwbouw van Sociaal Cultureel Centrum De Schoof. Vier architecten zullen binnenkort met voorstellen komen voor het nieuwe pand van De Schoof, dat gebouwd wordt aan het Bisschop Grentplantsoen. Achtergrond: de raad is akkoord gegaan met de bouw van een nieuw SCC De Schoof aan het Bisschop Grentplantsoen. Op 2 juli jl. gaf de gemeente op een tweede informatiebijeenkomst inzicht in de kaders, de mogelijke invulling en de verdere gang van zaken rond de beoogde nieuwbouw. Bewoners werden geïnformeerd dat zij samen met vertegenwoordigers van gemeente en woningstichting een architect kunnen selecteren in een ontwerpwedstrijd.

In de tussentijd wordt ondermeer een nieuw bestemmingsplan gemaakt. Een wettelijk voorgeschreven procedure maakt op verschillende momenten inspraak mogelijk. Alle reacties worden zo goed mogelijk meegenomen in het ontwerpbestemmingsplan. Dat wordt daarna opnieuw voorgelegd aan betrokkenen voor hun zienswijze.

Kijk hier voor het zakelijk verslag van de bijeenkomst met bewoners op woensdag 2 juli en het verslag met aanvulling van 21 april jl.

Adres: Raadhuisplein 1, 1693 ZG en Postbus 41, 1693 EA Wervershoof info@wervershoof.nl (0228) 587171