Justitie huurt voor 13,5 miljoen euro ICT'ers

18/07/2008 14:37

PR Newswire

DEN HAAG, Nederland, July 18 /PRNewswire/ -- Het ministerie van Justitie heeft een aanbesteding afgerond voor het inhuren van it-personeel. De NCIM Groep is een van de uitverkoren partijen. De raamovereenkomst heeft een waarde van in totaal 13,5 miljoen euro.

De aanbesteding voor de inhuur van it-personeel is bedoeld voor het bestuursdepartement van het ministerie van Justitie en het Nederlands Forensisch Instituut. Partijen konden op vier percelen inschrijven: programmamanagement & projectleiding, architectuur, informatiemanagement en informatiebeveiliging, systeemontwikkeling en realisatie, en beheer. De duur van de deelraamovereenkomsten is 1 jaar, met drie keer een verlengingsoptie van 1 jaar.

Tussen de gebruikelijke namen van de it-partners valt die van de relatief kleine NCIM Groep op. Deze partij uit Leidschendam telt zo'n 170 automatiseerders die bouwen aan technische

it-oplossingen voor opdrachtgevers als defensie en veiligheid, industrie, nutsinstellingen, telecombedrijven en ondernemingen uit de transport en media.