Politie Rotterdam Rijnmond



* POLITIE ZOEKT GETUIGEN VAN LASTIGVALLEN MEISJE

ROTTERDAM-OOST - De politie is op zoek naar twee verdachten die vrijdagmiddag 27 juni jl. op de Korne een 12-jarig meisje uit Capelle aan den IJssel lastig vielen. Het meisje liep rond kwart voor één 's middags op de Korne. Nabij een bruggetje stond een wit busje met daarin twee mannen. Het meisje vertrouwde dit niet en liep van het voertuig weg. Vervolgens renden de twee mannen achter haar aan. Het meisje rende naar haar school, die aan dezelfde weg ligt. Toen zij daar aankwam waren de verdachten verdwenen. Gewaarschuwde politiemensen stelden onmiddellijk een onderzoek in de omgeving in maar troffen niets bijzonders aan.

Signalement:
De bijrijder was een blanke man met donkerbruin, kort en warrig haar. Hij was korter dan 1.80 meter, had een normaal postuur en was ongeveer tussen de 30-40 jaar oud. De bestuurder was een blanke man met stekeltjes haar. Beide verdachten droegen een witte overall en zwarte schoenen.

Oproep:
Tevens verklaarde het slachtoffer dat een invalide man op een fietspad het voorval gezien zou hebben. De politie wil graag in contact komen met deze, mogelijk belangrijke getuige. De politie vraagt getuigen, of mensen die anderszins informatie hebben, om contact op te nemen met Jeugd- en Zedenzaken van Rotterdam-Oost op 0900-8844 of via M. Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000