Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

19 juni, een inspiratierijke middag voor âGastvrij Nederlandâ

Op 19 juni werd op het Eiland van Maurik het onderzoek âGastvrij Nederlandâ en de Recreantenatlas voorgesteld. Met film, presentatie, de 3D figuur Rembrandt van Recreatieland en passende lichteffecten wist RECRON de vele aanwezigen te boeien, inspireren en motiveren. De 340 aanwezigen waren laaiend enthousiast.

Het onderzoek âGastvrij Nederlandâ biedt zicht op de Nederlandse recreantengroepen en hun vakantiebeleving. In deze segmentatie ligt voor recreatieondernemers dé sleutel naar (meer) succes. Want als men weet op welke belevingswereld (doelgroep) men zich richt, kan men daar veel beter op inspelen met precies de goede accommodatie(s), voorzieningen, activiteiten, menuâs, medewerkers, reclameactiviteiten enzovoort. In de Recreantenatlas maakt men uitgebreid kennis met de vijf doelgroepen uit het onderzoek âGastvrij Nederlandâ. U kan de Recreantenatlas bestellen op
www.gastvrijnederland.net/recreantenatlas.

Op dit moment wordt er volop gewerkt aan de website www.gastvrijnederland.net, zodat u daar vanaf volgende week een uitgebreid verslag van 19 juni en alle nodige informatie over de campagne âGastvrij Nederlandâ kan terugvinden.