Nederlandse Tafeltennisbond

gratis toptennis!
Vrijwilligers gezocht voor unieke tafeltennisdag met gratis toptennis!

De Dutch Open Tennis Amersfoort organiseert op zaterdag 19 juli aanstaande een speciale tafeltennisdag voor haar bezoekers. Het publiek kan dan zelf genieten van een prachtige tafeltennisdemonstratie maar ook zelf kennismaken met deze prachtige sport. Deze dag wordt mede ondersteund door de NTTB.

Op twintig tafels kan er gespeeld worden met materiaal dat onze sponsor ter beschikking heeft gesteld. We zoeken vrijwilligers die ons op die dag willen helpen met het publiek wegwijs te maken in de fascinerende tafeltennissport. Mensen met affiniteit met tafeltennis, spelers en speelsters, die gewoonweg een leuke dag willen meemaken.

Interesse? We zoeken mensen met een minimumleeftijd van 15 jaar. Er is plaats voor circa 10-15 personen. Vooraf krijg je alle informatie toegezonden en ter plekke een uitgebreide briefing. Wat bieden we je? Een leuke dag, de gelegenheid om naast het tafeltennis ook een aantal prachtige tenniswedstrijden te bekijken en meer.

Hoe geef je je op als vrijwilliger? Stuur een email met je naam, leeftijd en tafeltenniservaring naar Jean-Paul Haenen. Je krijgt dan z.s.m. nader bericht.

Meer informatie bij:
Jean-Paul Haenen
jeanpaul@kwanonline.nl