Pijnacker-Nootdorp


datum 08 juli 2008

Zaterdag 19 juli
Openingsfeest skatebaan Emerald

Zaterdag 19 juli worden de (hernieuwde) skatebaan en de voetbalkooi in Emerald (Delfgauw) op feestelijke wijze geopend. Iedereen en in het bijzonder de jongeren zijn van harte uitgenodigd. De skatebaan had een facelift nodig en is heringericht in overleg met de jongeren uit Emerald.. De inrichting sluit daardoor goed aan bij de behoefte van de jongeren.

Het openingsfeest is georganiseerd door de jongeren van Delfgauw en de Stichting Jeugd en Jongerenwerk. De jongeren hebben meegewerkt aan de voorbereidingen van het feest en zetten zich ook actief in tijdens het feest. Kortom: een feest voor en door jongeren!

Wat is er allemaal te doen?
Wethouder Leo Suijker verricht een openingshandeling. Daarna zijn er tal van activiteiten. Jongeren kunnen bijvoorbeeld gratis inlineskates lenen of meedoen aan een skatewedstrijd. Ook is er een springkussen, een voetbalwedstrijd en een graffiti demonstratie. En natuurlijk is de Jip Jop bus van de partij. Voor vijf euro per persoon kan iedereen ook mee eten met de BBQ. U bent van harte uitgenodigd om het openingsfeest bij te wonen!

Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden Holland De stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden Holland (STJJMH ) organiseert leuke en leerzame activiteiten voor en met jongeren. Voor meer informatie over STJJMH en het openingsfeest kunt u contact opnemen met Nathalie de Jong via tel. 06 - 119 57 396.

Voor de jongeren heeft de STJJMH een hyvespagina opengesteld http://jwpijnackernootdorp.hyves.nl. Hier staat info over activiteiten en kunnen jongeren ook zelf leuke ideeën indienen.