Time : 13:22:24
Date : 18 July 2008
Sender Name: Walibi

DEZE ZOMER SPEELT WALIBI BELGIUM VERLENGINGEN TOT 23U! Op het programma: 4 nocturnes met vuurwerk

Waver, 18 juli 2008 - De terrasstoelen staan buiten, zonnecrème wordt boven gehaald, de dagen zijn op hun langst... het is duidelijk, de zomer is aangebroken! De dagen worden ook langer in Walibi Belgium en daarom vindt komende zaterdag, naar goede gewoonte, de eerste zomernocturne plaats.

Nog meer fun !

Om maximaal van Walibi te kunnen genieten is het park nog de hele vakantie open tot 19u. En dat is niet alles! Dit jaar staan er 4 nocturnes op het programma: op zaterdag 19 en 26 juli en op 2 en 9 augustus. Tijdens deze nocturnes is het park open tot 23u en wordt de dag afgesloten met een grandioos vuurwerk !

Afkoeling

Naast de vele waterattracties in Walibi is er natuurlijk ook het tropisch zwemparadijs Aqualibi, voor iedereen die wat afkoeling kan gebruiken. Er is voor elk wat wils: het zwembad met de grote golven zoals aan zee, de wild water rivier, of de Rapido die zijn avonturiers meeneemt op een verkenningstocht doorheen de jungle. Voor een écht verfrissende plons zijn er de glijbanen van maar liefst 140m lang! En na al die spanning en sensatie kan men tot rust komen in de heerlijke jaccuzi's of zich laten masseren door waterstralen in de bubbelbaden.

Om tijd te winnen

Wie geen zin heeft om aan de kassa aan te schuiven, kan tickets kopen via internet. Op de website www.ticket2fun.be kan men on line tickets bestellen aan uiterst voordelige prijzen. Dankzij dit ticket on line systeem kan iedereen zijn ingangstickets
gewoon thuis afprinten.

Walibi Belgium maakt deel uit van de Groep Compagnie des Alpes.