Mojo Concerts

Muzikale kameleon k.d. lang in Utrecht

Haar brede muzikaliteit manifesteert zich tijdens concerten en op albums: k.d. lang is een muzikale kameleon die voor veel uitdagingen te porren is. Of ze nou duetteert met good ol' Tony Bennett, schittert met een vooraanstaand symfonie-orkest of met veel dramatiek een breekbare country ballade voordraagt, niets is maatschappijkritische zangeres te dol. Een bijdrage aan de soundtrack van de Disney film Home on the Range? Zelfs daar draait ze haar hand niet voor om.

Af en toe laat de Canadese ster zich verleiden tot het spelen van kleine rolletjes in sitcoms als The Larry Sanders Show, Dharma & Greg en Ellen, het liefste zien we haar natuurlijk op het podium. Luister maar eens naar haar nieuwe album Watershed dat onlangs is uitgekomen waarop lang heerlijk voortborduurt op de vertrouwde country sound. Ook zo benieuwd wat voor muzikale verrassing ze uit de hoge hoed tovert in Amsterdam?

Zaterdag 19 juli 2008
RAI - Amsterdam
Entree: ¤ 45,-/¤ 42,-/¤ 39.- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 22 maart om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.

===============================================
Please do not remove the following line:
MessageCode=76KD0GZH027
===============================================