Zweedse mafia praktijken in Panama nightclub

18/07/2008 09:07

Panama

ZELDZAAM OPTREDEN SWEDISH HOUSE MAFIA

Zaterdag 19 juli 2008 Na optredens van grootheden als Pete Tong, Junky XL, John Digweed, Sasha, Deep Dish, Dave Seaman of Armin van Buuren, zou je denken dat de koek eens op moet zijn bij Panama. Het tegendeel wordt wederom bewezen: SWEDISH HOUSE MAFIA, zelden in Nederland, staat op zaterdagavond 19 juli in dit Amsterdamse, monumentale theater. Een geweldige setting voor een bijeenkomst van crimineel goed muzikaal talent.

De formatie van Steve Angello, Sebastian Ingrosso & Axwell op 1 avond, op 1 podium van een Amsterdamse nachtclub, is bijzonder. Afzonderlijk reizen deze wereldberoemde deejays/producers de hele wereld af om op ieder dance-event van betekenis de Zweedse dance-industrie te vertegenwoordigen. Maar het blijft de komende weken niet bij dit hoogtepunt.

Jarig

In augustus viert Panama Restaurant - Bar - Theater - Nachtclub namelijk haar 8 jarig bestaan. En of er wat te vieren valt. Panama heeft inmiddels een stevige reputatie opgebouwd als het gaat om de programmering van wereldberoemde acts. Zo hebben niet alleen 's werelds meest begeerde dance- en house deejays er achter de draaitafels gestaan, ook pop iconen zoals Alicia Keys, Colbie Caillat en U2 stonden op het podium van het karakteristiek, industriële pand. Panama vestigd zich namelijk in een oude havecentrale, waar meer dan honderd jaar lang enorme turbines hebben staan draaien om de havenindustrie op gang te houden, een schitterende setting voor een uitgaansgelegenheid met een diversiteit aan bestemmingen.

Uur langer open

En ter gelegenheid van dit verjaardagsfeest blijft Panama in de maand augustus een uur langer open. De deuren gaan iedere vrijdag- en zaterdagavond al om 22.00 open in plaats van de gebruikelijke 23.00 uur zodat gasten optimaal kunnen meegenieten van deze feestmaand. En 'wie jarig is, trakteert'. "Bezoekers mogen bij iedere eigen productie het eerste uur gratis naar binnen, en daarbij krijgen ze een feestelijke consumptie van het huis. Panama heeft uiteraard nog veel meer in petto voor haar trouwe gasten, maar wat die verrassingen precies zijn, blijft voorlopig nog even geheim" aldus Lizanne van Manen, General Manager.

'SWEDISH HOUSE MAFIA' zaterdag 19 july 2008 te Panama.

PANAMA pres. 'SWEDISH HOUSE MAFIA' - zaterdag 19 july 2008

Line-up: Theatre: Steve Angello, Sebastian Ingrosso & Axwell

Studio 'Planet House': Marcella, DJ Dansa & The Houze Junkyz

Aanvang: 23:00 uur

http://www.panama.nl