Fortis Bank

Persbericht
Brussel / Utrecht, 19 juli 2008

Fortis lanceert website voor individuele aandeelhouders en klanten

Om haar communicatie naar de individuele aandeelhouders en klanten te versterken, lanceert Fortis op zaterdag 19 juli de website www.uwvragen.fortis.nl. De aandeelhouders en klanten zullen er terechtkunnen met al hun vragen over Fortis.

Naast een lijst met veelgestelde vragen over het kapitaal, het dividend, de ratings, de subprime- problematiek en het management, kunnen de aandeelhouders ook eigen vragen stellen,die nog niet terug te vinden zijn in de lijst. Daarnaast staan op de website de laatste persberichten van Fortis evenals de communicatie met o.a. de belangenverenigingen van aandeelhouders. "De uitdaging van de huidige situatie samen met de transformatie van onze groep, eisen meer dan ooit een heldere communicatie met onze klanten en aandeelhouders. Via onze nieuwe site kunnen we al hun vragen snel en helder beantwoorden. We stellen alles in het werk om een zo open en constructief mogelijke dialoog te voeren. Dit is een eerste aanzet", zegt Herman Verwilst, CEO Fortis.

Fortis is een internationale financiële dienstverlener in bankieren en verzekeren. Wij bieden particuliere, zakelijke en institutionele klanten een breed aanbod van financiële producten en diensten via eigen kanalen, in samenwerking met het intermediair of via andere partners. Fortis behoort tot de twintig grootste financiële instellingen van Europa. Wij zijn aanwezig in meer dan vijftig landen met ruim 65.000 gedreven, professionele medewerkers. Hierdoor zijn wij een vooraanstaande financiële dienstverlener in Europa, een eersteklas vermogensbeheerder en een van de drie grootste private bankers. Meer informatie is beschikbaar op www.fortis.com.

Perscontacten:
Brussel: +32 (0)2 565 35 84 Utrecht: +31 (0)30 226 32 19