TROS

Hilversum, 16-07-2008
Afdeling Marketing & Communicatie

Belle Perez live in TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 19 juli ontvangt Ron Stoeltie onder anderen Belle Perez in TROS MUZIEKCAFÉ. Belle's liedjes werden al vijf keer op een rij verkozen tot Radio 2-zomerhit. Deze zomer toert ze door het land met haar nieuwe cd 'Gipsy'. Ter ere van het tienjarig jubileum van de zangeres komt er dit najaar ook een fotoboek uit.

De andere gasten in TROS MUZIEKCAFÉ:

NOVA BORGERS komt uit een muzikale familie. Haar vader schreef nummers voor onder meer Herman Brood en de Golden Earring. Geen wonder dus, dat Nova na De Rockacademie een zangcarrière begint. Haar debuutalbum komt in september uit en heet '... same as never before'. Zaterdag 19 juli speelt ze al drie nummers in TROS MUZIEKCAFÉ.

FRANK FOKS speelt pas een jaar gitaar. Sindsdien belandde zijn muzikale liefde in een duizelingwekkende stroomversnelling. Na een half jaar had hij al genoeg tracks om een album uit te brengen en hij trad zelfs op in New York. Ook werd er begin dit jaar een documentaire gemaakt over de jonge singer-songwriter.

OVERLAST is een Utrechtse band, opgericht in 2000. De formatie bestaat uit vijf heren die bewijzen dat een ouderwetse gitaarbezetting helemaal van deze tijd is en dat met twee zangers Nederlandse teksten heel pakkend kunnen zijn. Hun dvd 'Zinderen' is net uit.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 19 juli
Radio 2 - 16.00 uur




TROS