Smartlappen en gezelligheid op het Festival Levenslied Den Bosch


Het eerste weekend van de Brabantse Bouwvak: zaterdag 19 en zondag 20 juli

's-HERTOGENBOSCH, 20080619 -- Het heeft er om gespannen, maar ook dit jaar zal het zeer goed bezochte festival Levenslied Den Bosch weer plaatsvinden. Ondanks de grondige verbouwing van de Markt, heeft de organisatie toch toestemming gekregen van de Gemeente 's-Hertogenbosch om de 11e editie van het festival door te laten gaan.

Net als "vroeger" zal er een groot podium op de Markt staan, waar zowel regionale en nationaal bekende artiesten twee geweldige dagen zullen verzorgen. De line-up van dit jaar is wederom zorgvuldig geprogrammeerd en er zal zeker voor een ieder wat wils te horen en te zien zijn.

Dennie Christian, Bonny St Clair en Imca Marina zijn uiteraard levende legendes in de smartlappenwereld die niet mogen ontbreken op dit festival. Ook artiesten als Wesley, Frank van Etten en de "Hazes Imitator van Nederland" Lesley Williams zullen de vele tien duizenden handen op de Markt in de lucht krijgen. Bosschenaar Addie Timmermans en smartlappenband Trane met Tuite zijn de regionale toppers en zondag vroeg in de middag zal er ruimte zijn voor nieuwe talenten. De organisatie is nog op zoek naar een goede afsluiter voor het festival op zondagavond.

Volgend jaar zal het gratis toegankelijke festival met 3 podia en nog meer diversiteit aan artiesten ook weer traditiegetrouw op het eerste weekend van de Brabantse Bouwvak plaatsvinden.

Organisatie Levenslied Den Bosch