Warchild


Peace in the Park, a Globalicious Love a Fair
Mmmm een zomerse zondagmiddag..Je blote voeten in het groene gras. Je wordt omringd door vrolijke mensen; in zachte zitkussens geniet je van de warme zomerzon. Kinderen spelen met een vlieger en smullen van een lekker ijsje. Het is weer zo'n heerlijke dag waarop niets moet en alles mag. Ter verkoeling kies je een lekker glas Prosecco uit de wijnkar, of zo'n lekker ijsje uit de houten pipowagen van Ben & Jerry's. Nieuwsgierig kijk je met een schuin oog naar die hippe dubbeldekker en de `PeaceMakers' die langs je lopen. Je neemt je voor om straks een kijkje te nemen in de wereld van War Child. Ja.....Heerlijk zo'n dagje Peace in the Park!

Volgende week zondag, zondag 20 juli, is het zover; `Peace in the Park, a Globalicious Love a Fair' in cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam, dé ultieme relaxmiddag in het park. Het wordt een middag vol lekkere hapjes, wijntjes, gratis Ben & Jerry's ijs, zon, muziek, heuse liefdestherapeuten, een creatieve schilderbar en gezellig publiek. Ook is er een live optreden van Sandy Dane en worden er d.m.v. ludieke activiteiten, zoals een debat over de VN-millenniumdoelstellingen en een workshop `luchtgitaarspelen', serieuze zaken op een luchtige manier onder de aandacht gebracht.

Ben & Jerry's en War Child zijn al jaren vrienden. Wil jij onze band versterken? Kom dan ook op de 20e en word PeaceMaker van War Child. Meer informatie kan je vinden op: www.warchild.nl en www.peaceinthepark.nl