Gemeente Enschede

Biologische markt

Op zondag 20 juli organiseert NatuurEducatie van de gemeente Enschede een (kleinschalige) biologische markt op het erf bij bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner in het Ledeboerpark te Enschede. Op deze markt zijn diverse biologische streekproducten te proeven en te verkrijgen. De biologische markt is van 11.00 - 16.30 uur; ook op zondag 17 augustus is er een biologische markt in het Ledeboerpark.

Twentse streekproducten
In vervolg op 15 juni jl. wordt op zondag 20 juli voor de tweede keer een biologische markt georganiseerd op het erf van Het Lammerinkswönner. Steeds meer Nederlanders kiezen tegenwoordig voor biologische producten. Zorg voor het milieu, dierenwelzijn, gezond en lekker eten en de voorkeur voor smakelijke producten uit de eigen regio zijn meestal redenen waarom men kiest voor biologisch. Een aantal kleinschalige bedrijven presenteren de 20e hun eigen biologische streekproducten, die u natuurlijk mag proeven en kunt kopen.
NatuurEducatie verkoopt in bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner, zoals gewoonlijk, ijs, koffie, thee en ranja voor de kinderen. Toegang voor het publiek is gratis.

Openingstijden en meer informatie
Bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner in het Ledeboerpark is geopend op werkdagen van 8.30 tot 16.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.
De biologische markt vindt plaats op het erf van het bezoekerscentrum. Het Lammerinkswönner is bereikbaar via de hoofdingang van het Ledeboerpark aan de Hengelosestraat in Enschede. Na 300 meter aan de rechterkant van het pad ligt het gemeentelijk bezoekerscentrum.

14 juli 2008