Gemeente Dirksland


Hoofdrijbaan N215 zondag 20 juli weer open

De werkzaamheden aan de N 215 verlopen voorspoedig. Momenteel vinden de laatste asfalterings- en belijningswerkzaamheden plaats tussen Nieuwe Tonge en Oude Tonge. De gehele hoofdrijbaan van Middelharnis tot aan Oude Tonge is vanaf zondag 20 juli aanstaande weer open voor doorgaand verkeer.

Maandag 21 juli wordt gestart met de werkzaamheden aan de parallelweg. Tijdens deze werkzaamheden maakt ook langzaam verkeer gebruik van de hoofdrijbaan en geldt een snelheidsbeperking van 50 km/u. Alle werkzaamheden aan de N 215 zijn naar verwachting eind augustus afgerond.

Fietsers
De omleiding voor de fietsers blijft gedurende de werkzaamheden aan de parallelweg in stand.

Onderhoud
De N 215 tussen Middelharnis en Oude Tonge is aan onderhoud toe. De hoofdweg en de parallelweg worden gefreesd en krijgen een nieuwe asfaltlaag.
Zowel de hoofdrijbaan als de parallelweg worden Duurzaam Veilig ingericht, zodat de veiligheid van het verkeer vergroot wordt. Zo krijgt de hoofdrijbaan bijvoorbeeld een dubbele doorgetrokken streep in het midden van de weg. Na afronding van de werkzaamheden zal de N 215 comfortabeler en veiliger rijden.

Meer informatie is te vinden op www.werkzaamheden-N215.nl.