Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Woensdag 9 juli

GRAMMY WINNENDE LEGENDARISCHE REGGAEBAND STEEL PULSE

Steel Pulse zou je de Rolling Stones van de reggae kunnen noemen. Ze vinden zichzelf dan ook 'The Greatest Reggaeband On The Planet', en daar valt weinig op af te dingen. De muziek van Steel Pulse heeft in de meer als 30 jaar van zijn bestaan een interessante ontwikkeling doorgemaakt.

Begonnen als pure reggaeband, heeft Steel Pulse zich in de loop der jaren laten beïnvloeden door het werk van jazzrockers als Chick Corea, The Crusaders en Herbie Hancock. Steel Pulse is daarbij wel altijd bij zijn roots gebleven. Hun toewijding voor gerechtigheid, het onderwijzen van de massa en het promoten van positieve boodschappen door middel van hun muziek heeft hen veel credits opgeleverd.

Zo hebben ze een grammy gewonnen met het album "Babylon The Bandit" uit 1985 en zijn ze meerdere malen genomineerd voor andere albums zoals "African Holocaust" uit 2004. Vanavond zullen deze rastafari hun vrolijke reggae riddims spelen en hun positive vibration aan Rotterdam overbrengen!

Datum: zondag 20 juli
Toegang: ¤ 27,50
Deur open: 20.00
Locatie: WaterFront / grote zaal
Meer info: www.waterfront.nl / www.steel-pulse.com Tickets: Velvet Rotterdam, Plato Rotterdam, Sounds Rotterdam, WaterFront Kleine Zaal, www.waterfront.nl en www.easyticket.nl.

----------


Ingezonden persbericht