Politie Noord- en Oost Gelderland

Lochem - autobrand

De brandweer in Lochem is zondagochtend 20 juli in actie gekomen na een brandmelding op de Joacob van Ruysdaellaan in die plaats. De motor van een auto brandde uit.

De melding kwam omstreeks 02.40 uur bij de alarmcentrale. Bleek waarschijnlijk door een technisch mankement brand te zijn ontstaan onder de motorkap. De brandweer bluste het vuur.

Zutphen - verdachte mishandeling aangehouden

Onderstaand bericht is zaterdag reeds verspreid. De politie heeft het slachtoffer uitgebreid kunnen horen en de mishandeling moet bij de kruising Jan Vermeerstraat - Prins Bernhard-straat hebben plaatsgevonden. Het is tussen 00.10 en 00.30 uur gebeurd en de politie zoekt getuigen van de mishandeling. Zij is ook al een buurtonderzoek gestart.

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 19 juli in het centrum van Zutphen een 20-jarige Zutphenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 24-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld.

Surveillerende agenten zagen omstreeks 02.45 uur een jongeman met een bloedneus in de Zuidwijken fietsen. Ze spraken hem aan en hij bleek op weg naar het ziekenhuis te zijn omdat hij kort tevoren rake klappen had gehad. In het ziekenhuis bleek hij niet alleen een bloedneus geslagen te zijn , maar er was ook een tand afgebroken. De identiteit van één van de drie verdachten was bekend en hij kon later in de binnenstad worden aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor en het onderzoek wordt voortgezet.


---- --