Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Voor onmiddellijke publicatie

"Steppen met je hond: samen sporten, samen plezier hebben, samen afvallen." Dogatti organiseert Honden(op)stepdag op zondag 20 juli in de Soesterduinen.

Steppen met je hond is een nieuwe sport in opkomst. Op veel websites, radio, in de pers (o.a. De Telegraaf) en bij Life and Cooking op televisie wordt er aandacht aan besteed. In de Soesterduinen organiseert het Pet Wellness Center, samen met fabrikant Dogatti een Honden(op)stepdag. Iedere hondeneigenaar kan dan gratis steppen met zijn hond op een speciaal uitgezet parcours.

De Honden(op)stepdag is ook een uitstekende gelegenheid om het Pet Wellness Center te ontdekken. Een heel nieuw concept met een moderne dierenspeciaalzaak, trimsalon en dierenartspraktijk in één.

Tijdens de Hondenstepdag krijgen zowel kinderen als volwassenen eerst instructies. Dan komt het moment om samen met de hond plezier te beleven. Immers, voor mensen is het fun om te steppen en honden zijn gek op een lekker stuk draven!

Steppen met je hond is niet alleen érg leuk, maar óók gezond en praktisch. Én de meest veilige en leuke manier om jezelf en je hond in conditie te houden. Want, een half uurtje wandelen is voor de hond vaak te kort en het tempo te laag. Fietsen is gevaarlijk en het tempo te hoog. Dé reden voor Dogatti, leverancier van innovatieve producten voor honden en katten, om de dogscooter te ontwikkelen.

De Dogatti hondenstep is een 100% Europees kwaliteitsproduct. Met een groot voorwiel voor comfort en veiligheid. Het kleine achterwiel zorgt voor meer ruimte op het luxe footboard. Het lage zwaartepunt zorgt voor veiligheid en stabiliteit. Alle onderdelen zijn van een superieure kwaliteit en de afwerking staat op een hoog peil. Vandaar dat Dogatti een garantie van maar liefst 5 jaar geeft op frame, vork en footboard.

De Hondenstepdag is van 11:00 tot 16:00 uur naast kiosk "de Lange Duinen" bij de parkeerplaats aan de Foekenlaan in Soest. Voor iedere deelnemer ligt een cadeaupakket klaar!

EINDE PERSBERICHT

---