Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

'Haag Wonen Moves You!' brengt Zeeheldenkwartier in beweging

Overal ter wereld vindt op de zondagmiddag rond 15:00 uur 'the main game' plaats. Of het nu gaat om een volleybalveld in een park in Milaan, een basketbalveld in New York, of voetballen op het strand van Rio; op zondagmiddag maken de amateurs plaats voor sterren uit de buurt. Zo ook op de vernieuwde 'Haag Wonen Moves You!' roadshow, een jaarlijks terugkerend wijkevenement met als doel de wijk in beweging te krijgen.

Na twee succesvolle edities in Den Haag Zuid West en Mariahoeve komt 'Haag Wonen Moves You!' zondag 20 juli naar het Prins Hendrikplein in het Zeeheldenkwartier. Op het programma staat o.a.:

- Brazilian Football: voetballen op de manier waarop de grote Braziliaanse voetballers het vroeger op straat geleerd hebben; - Freestyle Football: door John Farnworth, de Wereldkampioen die inmiddels wereldwijd bekend is om zijn freestyle football-kunsten!; - Een optreden van Bizz Banascus: winnaar van de Beste Muzikant Prijs 2007; - Verder ook Streetdance, Basketball, Rap, Graffiti, Free Running, Street Magic, Bollywooddancing, BMX Crossing & Skating en meer!

Workshops
Kinderen kunnen geheel gratis meedoen aan de workshops van professionele trainers door zich op de dag zelf aan te melden. Wie weet doen ze hierna mee aan 'the main game' rond 15:00 uur! De winnaars van iedere wijk worden daarna uitgenodigd voor de finale op de KaSCHba Schilderswijk op 31 augustus.

Open podium
Naast deelname aan de workshops is er ook de mogelijkheid om op te treden op het open podium. Iedereen die 'iets' kan mag hier zijn of haar kunsten laten zien!

Locatie: Prins Hendrikplein, Zeeheldenkwartier
Tijden: tussen 12:30 en 17:00 uur. 'The main game' is rond de klok van 15:00 uur

Zorg dat je er bij bent!

Meer informatie? Neem contact op met DOEN Evenementen op 070-3641933 of via info@doenevenementen.nl

----------------------------------------------


Ingezonden persbericht