Tuinvragen? Stel ze aan de Professionele Tuincoach


Tuinvragen.com is de gloednieuwe website die u op de hoogte houdt over tuinen

WOERDEN, 20080720 -- Er zijn veel misverstanden over tuinen die Geral Overbeek graag uit de wereld wil helpen. Na meer dan 20 jaar ervaring in tuinen geeft Geral nu tuinadvies op maat, via de website "Tuinvragen.com" U kunt die ene prangende vraag stellen, waar Geral een passend antwoord op heeft. Door al die tuinvragen op thema te rangschikken kunnen alle tuinliefhebbers ook de antwoorden bekijken (vanaf 1-9-2008 volledig in bedrijf). De Professionele Tuincoach geeft ook advies op lokatie (uw tuin)of in de vorm van een tuincursus op maat.

Als Tuinontwerper merk ik soms dat tuinbezitters moeite hebben om te betalen voor een professioneel tuinontwerp. Een goed ontwerp is naar mijn mening "de eerste stap naar een nieuwe tuin".Het is zo jammer als mensen ondoordacht te werk gaan en de nieuwe tuin naderhand alleen maar voor ergenis zorgt in plaats van Tuinplezier.
Door een breed pakket aan diensten aan te bieden geeft Geral een onafhankelijk advies op maat, dus voor ieder budget heeft de Professionele Tuincoach een oplossing.
Om mensen toch te helpen ga ik nu via de website en door middel van cursussen mijn diensten aanbieden. Soms is een ruwe schets met wat aanwijzingen voldoende om te voorkomen dat de nieuwe tuin een teleurstelling wordt. Andere mensen hebben wel wat ideeen over hun tuin maar weten niet hoe en waarmee te beginnen. Voor die tuinliefhebbers is er de cursus "zelf je tuinontwerpen" waarbij in 4 lessen de belangrijkste zaken van het ontwerpen aan de orde komen en men uiteindelijk zijn eigen tuin ontwerpt.

Geral Overbeek gaat ook naar de tuinbezitters toe om in hun eigen tuin te laten zien hoe een bepaalde plant gesnoeid moet worden of hoe het onderhoud het beste aangepakt kan worden. Na dat bezoek wordt in een verslag vastgelegd waar op gelet moet worden, dit kan men dan naderhand weer inkijken hoe en wat, wanneer te doen. Vaak moet je het even weten hoe je (bijvoorbeeld een roos) moet snoeien.

Ook voor de profs in tuinen of ontwerpers biedt Geral zijn diensten aan hierbij moet men denken aan: projectbegeleiding,beplantingsadvies, landmeten en hoogtemetingen met laserapparatuur.

Dus voor informatie of vragen op tuingebied en natuur ga naar www.tuinvragen.com en vraag het De Professionel Tuincoach (Geral Overbeek)





Geral Overbeek