Ingezonden persbericht

Persbericht bijbelstudies Martin Koornstra

30 juni 2008

Persbericht

Martin Koornstra geeft week lang bijbelstudies

Van maandag 21 juli tot en met vrijdag 25 juli geeft Martin Koornstra bijna dagelijks een bijbelstudie over 'Aanbidding: onze eerste roeping'. De bijbelstudies worden gehouden op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd en de toegang is gratis.

Zondag 20 juli start Martin Koornstra met het leiden van de gezinsdienst waar tijdens de zomer honderden mensen naar toe komen. De dienst begint om 19.00 uur. Deze dienst wordt ook via breedband op de internetsite www.betteld.nl uitgezonden.

Op diezelfde dag om 20.30 uur kunnen jongeren genieten van een Jeugd Celebration met Celeste Nova uit Guatemala. Zij neemt haar Guatemalteekse Latino band mee waarmee ze een combinatie van vrolijke salsamuziek laat horen en rustige aanbidding tot Jezus.

Het thema van de bijbelstudies van Martin Koornstra is 'Aanbidding: onze eerste roeping'. De mens heeft als eerste opdracht en grootste roeping om te leven in aanbidding. Zoals Adam wandelde met God en zoals christenen in het nieuwe Jeruzalem God samen met de engelen zullen aanbidden voor zijn troon. De grootste verzoeking van Jezus in de woestijn ging om aanbidding. En ook in het leven van veel mensen is dit het grootste gevecht. Want echte aanbidding zet Gods kracht vrij en brengt mensen op een plek die Jezus noemt 'Leven en Overvloed'. Martin wil mensen aanmoedigen meer te leven als koningskinderen die leven om de koning te aanbidden.

De bijbelstudies vinden plaats op maandag 21 juli, woensdag 23 juli en vrijdag 25 juli om 10.00 uur voor jongeren van 13 - 25 jaar. Op dinsdag 22 juli en donderdag 24 juli om 10.15 uur is er een bijbelstudie voor volwassenen. Na deze laatstgenoemde studies is er koffie (¤ 0,50).

Martin Koornstra is sinds 4 jaar werkzaam als Hoofd Jeugdwerk in de Vrije Baptistengemeente in Drachten. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker in jeugdkerken, jeugdevents en conferenties.

Meer informatie over deze zomerweek en de activiteiten die op De Betteld plaatsvinden kunnen geïnteresseerden vinden op www.betteld.nl. Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld is gevestigd aan de Aaltenseweg 11 te Zelhem.