Gemeente Leidschendam-Voorburg


Basketbal Zomertoer 2008

14 juli 2008 - Voor alle kinderen van 7 tot en met 13 jaar die wonen in Leidschendam-Voorburg wordt van 21 juli tot en met 15 augustus 2008 de Basketbal Zomertoer georganiseerd. De toer is speciaal bedoeld voor sportieve jongens en meisjes die in de zomervakantie lekker actief en met elkaar bezig willen zijn. Op 21 juli 2008 wordt om 15.00 uur op het plein in de Jan Mulderstraat in Voorburg het startschot gegeven door wethouder Beimers.

Tijdens de toerperiode kunnen de kids dagelijks van 15.00 tot 16.30 uur basketballen op speciaal aangewezen pleintjes. Zij bepalen zelf of ze één dag meedoen of meer. Het spel staat onder leiding van Rafaël Haas van JR4BALL. Meedoen aan het evenement is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Op 15 augustus eindigt de toer in de Prinsenhof in Leidschendam. Alle kinderen worden van harte uitgenodigd op de afgesproken plaats en tijd aanwezig te zijn om met elkaar het spel te spelen. De zomertoer heeft een wekelijks speelschema:

Op maandag kunnen de kinderen terecht op het pleintje aan de Jan Mulderstraat in Bovenveen, vlakbij de Groene Loper en de Driemasterschool in Voorburg.
Op dinsdag basketballen de kinderen in de Heuvel in Leidschendam op het nieuwe speelterrein achter de flats van de Caen v. Necklaan en de Dobbelaan in Voorburg.
Woensdag is het op het Graaf Florisplein in Voorburg-Noord, bij de Van Duvenvoordestraat.
Donderdag op het schoolplein van Joannes XXIII aan de Oude Bleijk in Leidschendam- Zuid.
Op vrijdag sluiten we de week af midden in de Prinsenhof, naast de nieuwe bouwspeelplaats.

In tegenstelling tot eerdere berichten en informatie, wordt op donderdag niet meer op het plein bij De Christinaschool aan de Tol in Leidschendam- Zuid gespeeld, maar op het schoolplein van basisschool Joannes de XXIII aan de Oude Bleijk in Leidschendam-Zuid.

Voor vragen over het evenement kan contact worden opgenomen met Peter van den Berg van Reactief www.reactief.com