KNHS


Harrie Smolders wint Grote Prijs San Patrignano

21 juli 2008

SAN PATRIGNANO (KNHS) - Het hoofdnummer van internationale springconcours in het Italiaanse San Patrignano is na een zinderende barrage gewonnen door Harrie Smolders (Hoge Mierde) met Walnut de Muze. Naast Smolders waren diverse groten uit de springsport naar dit concours getrokken, dat op één van de grootste afkickcentra van Europa in de bergen bij Rimini is gelegen.

Smolders stuurde zijn Walnut de Muze als snelste foutloos over het barrageparcours en verwees daarmee Ludger Beerbaum (Dui) met Enorm naar de tweede plaats. Maar net zo verheugend als de zege van Smolders was het sterke optreden van Gerco Schröder met Eurocommerce Berlin en Vincent Voorn met Audi's Alpappilon Armanie. Beide combinaties noteerden weliswaar een fout, maar beide fouten waren het gevolg van botte pech. Op een steilsprong van planken toucheerde de schimmelhengst Eurocommerce Berlin net even te stevig de bovenste plank. Voorn zijn schimmel tikte heel licht tegen de achterste paal van een zware oxer, die als middelste van de driesprong stond opgesteld. Schröder werd 13de en Voorn 16de. Willem Greve (Weerselo) tikte met City Gargo Perpetua twee balken af en eindigde op de 25e plaats.

KNHS Mediavoorlichting,
Jacob Melissen

Meer info zie: www.sanpatrignano.org

Uitslag Grote Prijs:


1) Harrie Smolders (Hoge Mierde) - Walnut de Muze - 0 / 0 - 39.23
2) Ludger Beerbaum (Dui) - Enorm - 0 / 0 - 40.38
3) Thomas Mühlbauer (Dui) - Asti Spumante - 0 / 0 - 41.07 13) Gerco Schröder (Tubbergen) - Eurocommerce Berlin - 4 16) Vincent Voorn (Dinteloord) - Audi's Alpapillon Armanie - 4 25) Willem Greve (Weerselo) - City Cargo Perpetua - 8

Foto: www.melissen.net