ControlPay breidt uit naar Aziatische markt

21/07/2008 09:12

PR Newswire

BREDA, Nederland, July 21 /PRNewswire/ --

- Seminar in Singapore over besparing en beter inzicht in transportkosten

Het snelgroeiende Nederlandse bedrijf ControlPay breidt uit naar de Aziatische markt. De dienstverlener tussen verlader en vervoerder verwacht binnen twee jaar kantoren te openen in de regio en houdt dinsdag 12 augustus in Singapore een seminar over de voordelen van automatische factuurcontrole en monitoring van vracht en kosten.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20080721/313798 )

ControlPay is een onafhankelijke tussenpersoon tussen verladers en vervoerders die contracten en facturen vergelijkt, inzicht biedt in de route en de kosten van transport en fouten of extra kosten door bijvoorbeeld tol of hogere brandstofprijzen meteen signaleert. Volgens operation manager Pieter Kinds worden de kosten van transport steeds complexer en kiezen met name grote multinationals met verschillende vestigingen in verschillende landen voor de voordelen van ControlPay. Zo begeleidt ControlPay alle transport voor multinationals als Bridgestone en Gillette, ook het interne.

In Azië zien steeds meer bedrijven dat de automatische controle en monitoring van transportkosten kan leiden tot meer efficiency en kostenbesparing. Een recente studie toont aan dat de behoefte aan duidelijke en betrouwbare informatie snel groeit. Ongeveer 40 procent van de grote bedrijven die hun basis in Azië hebben, zijn van plan binnen nu en twee jaar gebruik te maken van een vorm van deze audit service. Tijdens het seminar in Singapore zal ControlPay de voordelen en mogelijkheden van haar diensten toelichten en een demonstratie geven van zijn unieke database FRED.

Het seminar wordt gehouden in het Shangri-La Hotel, Orange Grove Road 22 in Singapore. Voor aanmeldingen of meer informatie:
http://www.controlpay.com.

ControlPay begon zijn dienstverlening in 2002 en heeft inmiddels ruim zestig mensen werken op kantoren in Breda en Kiev. Het bedrijf verwerkt jaarlijks één miljard euro aan transportkosten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met operation manager Pieter Kinds van ControlPay, tel: +31(0)76-5991590 of mob: +31(0)6-54973147.






-