Ingezonden persbericht


Helaas is er een fout geslopen in de kop van onderstaand persbericht. to worden moet uiteraard te worden zijn. Zou u onderstaand gecorrigeerd bericht voor mij willen opnemen in uw publicatie.

Gijs van Beek

Rackspace helpt klanten PCI-compliant te worden met een allesomvattende oplossing

Beveiligingspakket biedt alle belangrijke producten en diensten voor tegemoetkoming PCI-standaarden

Amsterdam, 21 juli 2008 Rackspace® Hosting, een wereldwijd bekende provider van hosted IT-diensten, lanceert een nieuwe suite van hardware, software en professionele diensten, die klanten ondersteunt om Payment Card Industry-compliant (PCI) te zijn. Rackspace biedt een complete PCI Toolbox die klanten ondersteunt bij het voldoen aan de PCI Data Security Standard (DSS) dit in plaats van losse onderdelen van een PCI-oplossing aan te bieden. PCI DSS is een allesomvattende combinatie van beveiligingsregels van de betaalkaartenbranche en is van toepassing op alle bedrijven die creditcardinformatie accepteren, verwerken of opslaan.

De PCI Toolbox biedt de technische componenten die klanten nodig hebben om aan alle PCI DSS-eisen te voldoen: allemaal in één pakket of apart voor klanten die slechts één onderdeel nodig hebben. Een oplossing zelf ontwikkelen kan erg duur en frustrerend zijn. De PCI Toolbox van Rackspace vereenvoudigt dit proces, zodat klanten zich kunnen richten op hun bedrijfsvoering.

Net als bij al zijn andere producten biedt Rackspace bij de PCI Toolbox Fanatical Support-diensten. Hierdoor kunnen gebruikers 24x7 terecht bij Rackspace voor ondersteuning en voor de kennis en kunde van beveiligingsexperts. Rackspace zorgt ervoor dat deze experts volledig op de hoogte zijn van de laatste aanvullingen op en de veranderingen in de regelgeving omtrent PCI. Als de eisen hierdoor veranderen, past Rackspace de PCI Toolbox aan. Zo houdt het bedrijf klanten jaar in jaar uit up-to-date voor wat betreft het voldoen aan regelgeving. De volledige PCI Toolbox-oplossing omvat de volgende onderdelen:


· Antivirus Protection,


· Customer Network Scanning Services,


· File System Integrity Service,


· Firewall Service,


· Intrusion Detection Services,


· Log Management Service,


· Patch Management Services,


· Physical System Security,


· SSL Certificates,


· VPN System Management Access.

PCI DSS is geen wet, maar is opgelegd door banken. Ze bekrachtigen deze regels met behulp van contractuele boetes of andere sancties. We willen het voor e-commerce-klanten eenvoudig en betaalbaar maken om aan regelgeving te voldoen. Daarvoor bieden we hen dit complete pakket , zegt Jeff Reich, CSO van Rackspace Hosting. De PCI Toolbox zorgt

ervoor dat klanten zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Voor meer informatie over de PCI compliant Toolbox van Rackspace kijk op: http://www.rackspace.nl/content/s3/pdfs/PCI_Toolbox.pdf

Over Rackspace Hosting

Rackspace Hosting levert gehoste zakelijke IT-services en -systemen aan organisaties van elke omvang. Klanten kiezen voor Rackspace vanwege de specialisatie en expertise in hosting en de Fanatical Support-aanpak. Door de uitgebreide kennis van Rackspace over best practices profiteren klanten van oplossingen met een hogere kwaliteit, lagere kosten en betere prestaties. Doordat Rackspace het onderhoud en beheer van IT-systemen op zich neemt, kunnen klanten zich richten op hun onderscheidende kernactiviteiten. Het portfolio van Rackspace omvat oplossingen op het vlak van managed hosting, gehoste e-mailoplossingen en cloud-hosting. Voor meer informatie over Rackspace Hosting: www.rackspace.nl, 00800 889900 33.

Rackspace Benelux BV

Anthony Carter

Tel.: 020 75 33 222

E-mail: anthony.carter@rackspace.nl

Lammers van Toorenburg Benelux PR

Gijs van Beek

Tel.: 030 65 65 070

E-mail: rackspace@lvtpr.nl