Persbericht

GO Telecom introduceert Telepresence-oplossingen LifeSize in de Benelux

~ Per verkocht systeem plant GO Telecom één boom in het regenwoud ~

Dordrecht, 21 juli 2008 GO Telecom, importeur en distributeur van voice- & videocommunicatiesystemen, heeft de Telepresence 2000- en 6000-serie van LifeSize toegevoegd aan zijn assortiment. Deze videocommunicatiesystemen zijn gedurende het LifeSize Dealer Event van GO Telecom gepresenteerd aan de partners. GO Telecom biedt de Telepresence-series Benelux-wijd aan en verzorgt daarbij tevens de installatie en het onderhoud.

De Telepresence 2000-serie wordt geleverd in uitvoeringen met LifeSize Room, LifeSize Team MP of LifeSize Express en samen met een RVS-meubelstuk en een professionele 50 inch Pioneer-plasmamonitor (True High Definition).

De Telepresence 6000 is een complete HD-video conferentieoplossing inclusief LifeSize Room HD-videoconferentiesysteem, twee 50 inch Pioneer-plasmamonitoren en een design meubelstuk. Multipoint-conferenties en data sharing zijn mogelijk tussen zes partijen.

Deze complete oplossingen passen in vrijwel iedere conferentieruimte , zegt Peter Terwan, Sales Manager bij GO Telecom. Een ander groot pluspunt is het gebruiksgemak. Er hoeft maar één apparaat bediend te worden, dus kan de gebruiker meteen aan de slag met zijn conferentie. Hiermee voldoet GO Telecom aan de vraag van de eindgebruiker naar één compleet product.

Sinds de komst van HD-oplossingen is de kwaliteit van vergaderen beter geworden en is de drempel voor aanschaf verlaagd. Ook is vergaderen via videoconferentie beter voor het milieu, omdat het leidt tot minder zakenreizen, minder vliegreizen en dus minder uitstoot van CO2 , voegt Terwan toe.

Naast het aanbod van producten die ervoor kunnen zorgen dat het milieu minder belast wordt, is GO Telecom sinds 3 juli ook aangesloten bij de stichting Trees for Travel . Deze stichting zal voor elk verkocht Telepresence-systeem een boom planten in een regenwoud.

GO Telecom hecht veel waarde aan het milieu en werkt hard aan het initiatief GO Green om een steentje bij te dragen aan het tegen gaan van klimaatverandering , zegt Jean-Paul Weterings, Manager Sales & Marketing bij GO Telecom. Trees for Travel heeft één hectare grond voor onze partners gereserveerd. Naast LifeSize wordt deze campagne mede ondersteund door Konftel.

Meer informatie over de LifeSize Telepresence 2000- en 6000-serie is te vinden op www.videocommunication.nl/tp2000 en www.videocommunication.nl/tp6000 .

(358 woorden)