Ingezonden persbericht


Showcase@work met Jeroen van der Boom

Sky Radio 101 FM presenteert concert op de werkvloer

Naarden, 21 juli 2008 I Vanaf vandaag maken bedrijven bij Sky Radio kans op een intiem live optreden op de werkvloer door Jeroen van der Boom. Het is het tweede optreden in de serie Showcase@work van Sky Radio 101 FM.

De komende twee weken maken bedrijven bij Sky Radio 101 FM kans op een Showcase@work met zanger Jeroen van der Boom. Het enige wat gedaan moet worden om de showcase voor alle collega's van het bedrijf te winnen is dat een medewerker zich aanmeldt via skyradio.nl. Voorwaarde om kans te maken op deze prijs is wél dat de radio's binnen het bedrijf op het station met 'music that makes you feel good' staan afgestemd. Sky Radio is immers hét radiostation voor op het werk.

Op maandag 4 augustus wordt op skyradio.nl uit alle aanmeldingen het bedrijf bekend gemaakt waar Jeroen van der Boom voor alle collega's exclusief optreedt.

Showcase@work
Sky Radio 101 FM geeft elke twee maanden een Showcase@work weg met iedere keer een andere bekende Sky Radio-artiest. De band Krezip beet het spits af, met een spetterend optreden op de Philips High Tech Campus in Eindhoven. Nu is het de beurt aan topartiest Jeroen van der Boom.

Jeroen van der Boom
Met vier top 3-hits, een gouden single en een gouden album lijkt zanger Jeroen van der Boom niet meer te stoppen. In 2007 staat hij weken lang bovenaan in de charts met het nummer 'Jij Bent Zo', waarvan het origineel van de Spaanse zanger David Bisbal is. Voorjaar 2008 komt Van der Boom met zijn album 'Jij Bent Zo'. Dit album bereikt direct de gouden status en levert naast 'Jij Bent Zo' nog twee nummer 1 hits: 'Eén Wereld' en 'Het Is Over'.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'music that makes you feel good'. Zonder dj's, maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobile streaming, Canal Digitaal op de Astra-satelliet en Digitenne.



Ingezonden persbericht