Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DEZE WINTER OP STAP MET JANTJE, JANNEKE EN SAAR

KOEL4KIDS: HOLLANDS DESIGN VOOR KINDERVOETEN

Den Haag, juli 2008 - Het wordt een koele winter! Dit najaar gaan boys en girls superstoer naar school met de gloednieuwe collectie van Koel4Kids aan hun voeten. Meisjes luiden kleurrijk het jaar uit met rode stappers of juist basic in zand, mokka en zwart. Nieuw voor jongens zijn de chelsea boots: comfortabel, sterk, maar vooral stoer. De volledige collectie - succesnummers van vorig jaar, nieuwe uitvoeringen en nieuwe modellen - is ontworpen door Nederlandse designers en handgemaakt. Koel4Kids biedt hiermee topkwaliteit kinderschoen-ontwerpen van eigen bodem.

Echt koel

Hoogwaardige kwaliteit, opvallend ontwerp, stoere uitstraling... Een Koel4Kids schoen moet aan een behoorlijk aantal eisen voldoen en dat is te zien aan de shoes en boots uit de nieuwe wintercollectie. Alles is handgemaakt, van echt leer en met zolen van rubber en synthetisch crêpe. Basic kleuren voeren ook dit jaar de boventoon: antraciet, zand, mokka, donkerblauw en zwart. Voor meiden die durven zijn er knalrode laarsjes, voor de hipste jongens boots die zo uit een actiefilm hadden kunnen stappen. De Koel4Kids wintercollectie herken je meteen: coole uitstraling van buiten, warme voeten van binnen.

Hollands glorie
Dat Koel4Kids oerhollands is zie je niet alleen, je hoort het ook. De namen van de verschillende modellen zijn Nederlandser dan Nederlands. In 2006 zagen laars Saar en rode boot Janneke het levenslicht, niet lang daarna volgde schoen Job en stoere stapper Koen. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met nog veel meer mooie jongens- en meisjesnamen. Een echt Koel visitekaartje. Behalve aan het ontwerp en de naam, herken je een echte Koel4Kids schoen ook aan de binnenkant. Meisjesschoenen zijn afgewerkt met lintjes in roze of rood met ruitjes of bloemetjes, jongensmodellen met blauwe en oranje streepjes.

Koel4kids verovert New York
Koel4Kids is niet alleen verkrijgbaar via de website www.koel4kids.nl en in meer dan 65 winkels in Nederland en België, sinds kort zijn de stoere schoenen ook te koop in dé fashion stad New York! Met de hippe winkel Sons & Daughters van het Nederlandse ex-model Carin van der Donk in het bekende East Village verovert Koel4kids ook de Amerikaanse markt.

Betaalbare kwaliteit
Koel4kids is in september 2006 opgericht door Heidy van Elk en Vanessa Wijsmuller met het doel een verfrissend, kwalitatief hoogwaardig en toch betaalbaar kinderschoenenmerk te introduceren. Het Nederlandse merk richt zich op het hogere segment, maar hanteert het laagst mogelijke prijsniveau. Zie voor meer informatie over Koel4Kids, de collectie, de webwinkel en verkooppunten www.koel4kids.nl. De wintercollectie 2008-2009 is vanaf augustus verkrijgbaar in de maten 24 - 40. De prijzen variëren tussen E 69,95 en E 99,95.