Ingezonden persbericht


Persbericht

Mio Technology kiest Pride PR voor PR in Nederland

Leiden, 21 juli 2008 Het Leidse Pride PR is door Mio geselecteerd voor PR-ondersteuning in Nederland. Mio Technology is wereldwijd een van de top drie leveranciers van persoonlijke satellietnavigatie. Mio Technology ontwikkelt en verkoopt producten die ontworpen zijn om hun gebruikers vrijheid te geven en hen de mogelijkheid te bieden om te genieten van de hedendaagse mobiele revolutie op het gebied van reizen, entertainment, vrije tijd, informatie en professionele diensten. Pride PR wordt ingeschakeld voor algemene PR ondersteuning van het bedrijf en de producten in Nederland.

Pride PR zal voor Mio Technology de strategische programma s ondersteunen. We hebben gekozen voor Pride PR omdat de betrokkenheid, uitgebreide kennis van de navigatiemarkt en hands-on aanpak ons aanspreekt, aldus Harold Cobben, Country Director Benelux Mio Technology. We zijn ervan overtuigd dat Pride PR ons kan helpen om ons profiel in Nederland te versterken.

Over Mio

Mio Technology Corp. ontwikkelt en brengt producten op de markt die het gebruikers mogelijk maken te genieten van de allerlaatste ontwikkelingen in mobiele diensten. Mio stelt wereldwijd meer dan 1500 mensen tewerk en brengt zijn producten op de markt in meer dan 47 landen en regio s. Mio s Europese vestigingen bevinden zich in België, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

De producten van Mio, die autonavigatie, draagbare navigatie en navigatie PDA systemen omvatten, zijn ontwikkeld met een focus op de behoeften van consumenten. Mio s slogan Explore More richt zich op het veranderen van de manier waarop mensen de wereld ervaren en wil hen laten weten dat ze de wereld makkelijk en in alle vrijheid kunnen ontdekken.

Meer informatie over de producten van Mio Technology is te vinden op http://www.mio.com/

Over Pride PR

Pride PR is een creatief en dynamisch PR-bureau dat streeft naar betere resultaten voor zijn klanten. Pride PR is opgericht in 2004 en is werkzaam voor o.a. Electronic Arts, Kodak, Corel, GN Netcom, Palm, Unisys, Intermec, Qurius, Mensys en 999 Games. Meer informatie over Pride PR is te vinden op www.pridepr.nl

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht