Stichting KOF laat een kind een kind zijn in Malindi, Kenia


SPIJKENISSE, 20080721 -- Eind 2007 is de stichting `Kamunyak Orphans Foundation' (K.O.F.) opgericht. De stichting heeft als doel om een kleinschalig weeshuis (Kamunayak Children Home) op te zetten en in stand te houden voor weeskinderen in Kenia, daarnaast wordt er ook een Guesthouse gebouwd. De vrijwilligers van K.O.F. werken nu hard aan het inzamelen van geld om het weeshuis te realiseren.

De stichting zet zich hier voor in om er voor te zorgen dat kinderen die het zo hard nodig hebben, geholpen kunnen worden en er een toekomst voor deze weeskinderen is. Zo'n tien vrijwilligers zijn actief met sponsor- en fondsenwerving, subsidieaanvragen en het zoeken van donateurs. Intussen is er in Kenia een geschikt (huur)huis gevonden om voorlopig met 15 kids te kunnen starten.

Steun Kamunyak

Het weeshuis is afhankelijk van de hulp van vele mensen.
Of dit nu in de vorm van geld, kennis, materiaal of inzet is, alle beetjes helpen en wij zijn zeer dankbaar voor alle steun die we krijgen.
Er zijn diverse mogelijkheden om Kamunyak te ondersteunen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om (eenmalig of structureel) een bedrag over te maken. Het is ook mogelijk om `Auntie' of `Uncle' te worden. Dat betekent dat het geld naar één kind gaat en daar wordt eten, kleding, medische verzorging en school van betaald.

Op de website www.kamunyak-orphans.nl is meer informatie te vinden over Kamunyak Orphans Foundation en het weeshuis. Daarnaast vind u de diverse manieren van ondersteuning.

Voor de wereld ben je misschien maar één persoon,
maar voor één persoon ben je misschien de wereld...'