Stichting Aids Fonds

Het regent weer roze wuppies in Tilburg

18-07-2008
Roze wuppie - Aids Fonds Maandag 21 juli kleurt de grootste kermis van de Benelux voor de 18de keer roze in het centrum van Tilburg. Het Aids Fonds is er ook weer bij en beloont giften met de traditionele roze wuppies.
Ook dit jaar trekt Tilburg weer alles uit de kast om er een fantastisch evenement van te maken. De opening is om 13.00 uur in het Variété Dorp aan de Spoorlaan. Het Aids Fonds overhandigt dan de eerste wup aan 'kermiswethouder' Joost Möller. De wethouder heeft vooraf het thema bekend gemaakt: 'Alles uit de kast, want wat roze is mag roze zijn'. Want het evenement is bedoeld om te laten zien wie je bent. Bearforce1 verzorgt het eerste optreden. Het feest gaat dan door tot diep in de nacht met topdeejays en artiesten uit binnen- en buitenland.
Bekijk het programma

Roze Maandag Tilburg is uitgegroeid tot het drukst bezochte Gay-evenement van het land en is daarmee goed voor meer dan 350.000 bezoekers. Roze Maandag Tilburg is uniek vanwege de relatie met de grootste kermis van de BeNeLux. Zo'n 250 attracties vormen een slinger van ruim 3,5 kilometer door de hele stad.