Persberichten Eemland noord, 08.45 uur

Utrecht, 21-07-2008

Rijden onder invloed

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG- Op maandagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 04.40 uur werd de 32-jarige man uit Amersfoort gecontroleerd op de Kuyperstraat. Hij was even daarvoor betrokken geweest bij een aanrijding materieel op de Rijksweg A1. De man bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 480 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

BAARN- In Baarn werden kort achter elkaar twee alcoholrijders aangehouden. Omstreeks 00.10 uur werd een 25-jarige automobilist uit Soest gecontroleerd op de Amsterdamsestraatweg. De man bleek te hebben gedronken en blies 210 ug/l.

Omstreeks 00.50 uur zagen andere agenten een 20-jarige automobilist uit Eemnes rijden over De Geerenweg. De man had een defect aan een achterlicht en werd aangesproken. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 235 ug/l.

Tegen beide mannen is proces-verbaal opgemaakt.

Schennispleger aangehouden

BAARN- Op zondagmiddag werd een man aangehouden voor openbare schennis. Omstreeks 14.30 uur kreeg de politie de melding dat een man zijn geslachtdeel had laten zien ten overstaan van een vrouw die haar honden in het bos uitliet aan de Torenlaan. Nadat de man de honden van de vrouw had gezien vertrok hij in zijn auto. De politie werd gewaarschuwd en de 44-jarige man uit Baarn kon in de omgeving worden aangehouden.