Gemeente Son en Breugel


Werkgevers vinden personeel op www.onbenuttalent.nl!

Het is voor werkgevers steeds moeilijker binnen de regio geschikt personeel te vinden. Vacatures staan langer open en het vasthouden van het eigen personeel blijkt lastiger te worden. Deze ontwikkeling vraagt om een creatieve aanpak.

---

Ondanks de vele vacatures zijn er nog steeds werkzoekenden voor wie het moeilijk is een baan te vinden. Om uiteenlopende redenen lukt het hen niet, zonder hulp, een plekje op de arbeidsmarkt te bemachtigen. Hun talent blijft als het ware onbenut. De Gemeente Son en Breugel helpt hen bij het vinden van een passende baan. Door het inzetten van Onbenut Talent, draag de gemeente bij aan het samenbrengen van vraag en aanbod. Werkgevers op hun beurt kunnen naast een kosteloze bemiddeling rekenen op interessante middelen zoals loonkostensubsidie en stagemogelijkheden.

Op www.onbenuttalent.nl heeft de Gemeente Son en Breugel een aantal gemotiveerde werkzoekenden geplaatst ("Top-5 werkzoekenden") die direct beschikbaar zijn. Werkgevers die www.onbenuttalent.nl op internet bezoeken kunnen 24 uur per dag contact leggen met de juiste contactpersoon van de Gemeente Son en Breugel. Deze contactpersoon informeert de werkgever over de verdere mogelijkheden.

Naast onze gemeente maakt ook oa de gemeenten Veldhoven en Best gebruik van de Site Onbenut talent. Klik op onderstaande link om kennis te maken met www.onbenuttalent.nl