Politie Noord- en Oost Gelderland

Politieberichten Achterhoek

Didam - Bestuurder onder invloed van alcohol

Een 52-jarige automobilist uit de gemeente Doetinchem is in de nacht van zondag op maandag 21 juli aangehouden op de Bievankweg in Didam voor het rijden onder invloed van alcohol.

De man werd rond 00.30 uur staande gehouden. Een blaastest wees uit dat de man onder invloed was. De verdachte blies op het politiebureau een promillage van 0,8. Hij kreeg een boete en rijverbod van enkele uren.

Terborg - Diefstal van twee quads op de Varsseveldseweg

Op donderdag 17 juli zijn tussen 08.00 en 21.30 uur twee quads op de Varsseveldseweg in Terborg ontvreemd. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben.

De quads stonden te koop aangeboden en waren naast het contactslot ook afgesloten met een kabelslot. Het is onbekend hoe de quads zijn weggenomen. De politie is een onderzoek gestart. Mensen die meer weten over de diefstal, wordt verzocht te bellen met 0900 - 8844.

Groenlo - Aanrijding op de Emmasingel

In de nacht van zaterdag op zondag 20 juli is een onbekende automobilist tegen een andere auto aangereden op de Emmasingel in Groenlo. De betrokkene is doorgereden zonder gegevens achter te laten, of heeft de aanrijding mogelijk niet gemerkt.

De aanrijding vond rond 03.30 uur plaats. De politie roept de automobilist die de aanrijding heeft veroorzaakt, of mensen die iets van de aanrijding hebben gezien, op om contact op te nemen met de politie via 0900 - 8844.

Einde berichten
-----------------------


---- --