Persberichten 22/07 ochtend

Regio, 22-07-2008

Sassenheim Politie neemt rijbewijs in De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 28 jarige man uit Voorhout. De man reed dinsdag 22 juli rond 01.25 uur op zijn bromfiets over de Hoofdstraat en verkeerde onder invloed van alcohol. Hij werd aangehouden en er volgde een ademanalyse. De uitslag hiervan was 675 ug/l. (limiet 220 ug/l.). De politie nam daarom het rijbewijs in en maakt proces-verbaal op voor het rijden onder invloed.

Voorschoten Diefstal sigaretten na inbraak supermarkt Een nog onbekende hoeveelheid sigaretten is dinsdag 22 juli rond 03.50 uur gestolen bij een inbraak in een supermarkt aan de Wijngaardenlaan. Om binnen te komen forceerde men een winkelraam. De politie is met een onderzoek begonnen.

Alphen a/d Rijn Verdachte van diefstal opgepakt De politie heeft maandagmiddag 21 juli een 29 jarige man uit Roemenië aangehouden. De man wordt er van verdacht dat hij rond 16.00 uur een portemonnee op slinkse wijze uit een tas van een vrouw uit Alphen aan den Rijn wist te stelen. Dit gebeurde in een winkel aan de Van Mandersloostraat. De portemonnee zat in de tas van de vrouw. De verdachte werd bij de diefstal vermoedelijk geholpen door nog twee andere mannen die er voor zorgden dat de mensen in de winkel werden afgeleid van de diefstal. Dankzij een goed signalement kon de verdachte korte tijd later op de Van Boetzelaerstraat worden aangehouden. Hij zit voor het onderzoek vast