Gemeente Lingewaard


Mutatie Register kinderopvang in Lingewaard

Kindercentra en gastouderbureaus die aan alle eisen van wet- en regelgeving voldoen, worden in een openbaar register bij de gemeente opgenomen. Wanneer u uw kind aanmeldt bij een geregistreerd kindercentrum of gastouderbureau, vergoedt de rijksoverheid een deel van de kosten. De Wet kinderopvang bepaalt dat het Register Kinderopvang openbaar moet zijn. Daarom ligt het actuele register ter inzage in de gemeentewinkel in Huissen tijdens openingstijden en is het op de website van de gemeente geplaatst.

Sinds 1 december 2007 exploiteerde Kinderhuis Bemmel een BSO-locatie De Tijgers in Tennishal de Schaapskooi in Bemmel.. Per 1 juli jl. is deze locatie opgeheven en vindt alle BSO weer plaats in de locatie De Zebras in Sporthal de Bongerd te Bemmel. Om die reden is per 15 juli jl. deze locatie verwijderd uit het register Kinderopvang in de gemeente Lingewaard.

Mocht u over deze publicatie nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met mevrouw S. Kolkman, beleidsmedewerker kinderopvang, via telefoonnummer 026-3260111.