Rectificatie: Vodafone Nederland zet sterke groei door

22/07/2008 09:01

Vodafone Libertel NV

22 juli 2008 - Vodafone Nederland laat ook in het eerste kwartaal, eindigend op 30 juni jl., van het boekjaar 08/09, een sterke groei zien en versterkt hiermee zijn solide nummer 2 positie in de Nederlandse markt. De belangrijkste punten:


- Operationele omzet van EUR 481 miljoen.


- Het totale klantenbestand bedroeg 4.360.000, waarvan 57,3% abonnees (postpaid klanten)


- De gemiddelde omzet per klant (ARPU) per maand was EUR 36,90. ARPU van postpaid klanten was Euro 57,30 en van prepaid klanten EUR 9,40.


- Het totaal aantal belminuten in het eerste kwartaal bedroeg 2.260 miljoen.

De operationele omzet vertoonde wederom een sterke groei in dit eerste kwartaal van het fiscale jaar, 8,3% hoger vergeleken met een jaar geleden.

Guy Laurence, CEO Vodafone Nederland: "Nadat we het afgelopen jaar sneller zijn gegroeid dan de markt, ben ik blij te zien dat we deze groei vasthouden in het eerste kwartaal van het nieuwe financiële jaar. Een combinatie van nieuwe producten en diensten, uitstekende kwaliteit van ons netwerk, uitgebreide roaming services en hoogstaande kwaliteit van onze klantenservice werpt zijn vruchten af, en leidt ertoe dat meer mensen en bedrijven voor Vodafone kiezen."

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Over Vodafone Libertel B.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele communicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van Vodafone Group, het meest toonaangevende mobiele communicatiebedrijf ter wereld met proportioneel ruim 269 miljoen klanten per 30 juni 2008. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen in 5 continenten. Daarnaast heeft Vodafone Group nog 40 partner netwerken wereldwijd.