Record aantal veilingen op VakantieVeilingen.nl

22/07/2008 09:24

Emesa

Deze maand zijn op de website www.vakantieveilingen.nl voor het eerst meer dan 1000 vakanties via een veiling geboekt. Nog nooit zijn in een maand zoveel vakantie boekingen gemaakt via een veiling. Deze mijlpaal werd op 18 juli bereikt en de verwachting is dat deze maand ook de grens van 1500 veilingen wordt gepasseerd. Het betreft hier veilingen, waar vakantiegangers per opbod mee kunnen bieden op vakantie arrangementen, variërend van losse vliegtickets en zonvakanties tot weekendjes weg en beauty arrangementen.

Spelelement

De snelle groei van VakantieVeilingen.nl is te danken aan het veiling concept, waarbij de consument zelf kan bepalen hoeveel hij voor een arrangement wil betalen. Het spelelement, waarbij de ene bieder de andere kan overbieden, draagt ook bij aan het succes. Het openingsbod is altijd 1 Euro, wat het voor veel mensen aantrekkelijk maakt om mee te doen.

Groeiend Aanbod

Steeds meer hotels, bungalowparken, sauna's en touroperators ontdekken het veilen van arrangementen op VakantieVeilingen.nl als een nieuwe manier om reizen te verkopen. "Het aantal arrangementen dat wij verkopen via VakantieVeilingen.nl is verbazend snel gegroeid", aldus Marieke Hop, marketing manager bij de Zwaluwhoeve. " Deze maand verkoopt de Zwaluwhoeve meer dan 300 sauna en beauty arrangementen via VakantieVeilingen.nl, dit is meer dan een verdubbeling ten opzichte van een jaar geleden".

Toekomstverwachting

Met intussen meer dan 200.000 abonnees op de wekelijkse email nieuwsbrief, verwacht VakantieVeilingen.nl in sneltreinvaart door te groeien. "Het verkopen van arrangementen via veilingen gaat alleen maar groter worden, omdat de consument zelf wil bepalen wat hij voor een vakantie wil betalen. Steeds meer aanbieders spelen hier tijdig op in door met ons samen te werken", aldus Marcel Beemsterboer, directeur van Emesa, het bedrijf achter VakantieVeilingen.nl.

VakantieVeilingen.nl is de enige website in Nederland waar dagelijks tientallen vakantie arrangementen worden geveild. De veilingen worden ook getoond op de website www.inpakkenenwegwezen.nl , eveneens een website van Emesa.





http://www.vakantieveilingen.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (