Ingezonden persbericht


Brocade neemt Foundry Networks over

Definitieve overnameovereenkomst transformeert Brocade in een krachtiger en bredere organisatie met nieuwe groeikansen

Eindhoven, 22 juli 2008 Brocade® (Nasdaq: BRCD) heeft een definitieve overeenkomst gesloten voor de overname van Foundry Networks (Nasdaq: FDRY), leverancier van oplossingen voor netwerk-switching en -routing. De overname positioneert Brocade als vooraanstaand leverancier van netwerkoplossingen voor bedrijven en serviceproviders, met innovatieve technologie en een onderscheidend productaanbod, van het internet tot in het hart van datacenters. Brocade betaalt voor Foundry Networks 19,25 dollar per aandeel, wat neerkomt op een totaalbedrag van ongeveer 3 miljard dollar.

De overname verenigt twee financieel sterke bedrijven uit complementaire technologiesectoren. De gecombineerde organisatie kan beter voldoen aan de huidige klantwensen en sluit perfect aan op de ontwikkeling richting convergente netwerken. Daarnaast verwacht Brocade dat de combinatie met Foundry Networks zorgt voor een unieke synergie en dat deze overname het uiterste haalt uit de technologieën, klantsegmenten en distributiekanalen van beide bedrijven. Het bedrijf voorziet groei en innovatie in belangrijke markten.

Het volledige, Engelstalige persbericht vindt u via deze link: http://www.brocade.com/news/announce2007.jsp

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com.

###

Voor meer informatie, fotomateriaal of interviews kunt u contact opnemen met:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Paul Maris / Marije Perdon
Telefoon: +31 (0)30 656 50 70
E-mail: brocade@lvtpr.nl

Brocade Communications Systems

Ad Barghoorn

Telefoon: +31 (0)6 5168 2250

E-mail: Ad.Barghoorn@brocade.com