Ingezonden persbericht


OneXS in zee met Pride PR

Schiphol- Rijk, 22 juli 2008 - OneXS, aanbieder van innovatieve communicatieoplossingen voor bedrijven, heeft Pride PR geselecteerd voor PR-ondersteuning. Voornaamste taak voor Pride PR is het vergroten van de naamsbekendheid en genereren van free publicity voor de diensten van OneXS.

OneXS is een Nederlandse telecom operator en levert op dit moment onder meer hosted IP telefonieoplossingen onder de naam Telefoon Zonder Centrale. Het bedrijf levert kwalitatieve en flexibele telecommunicatieoplossingen voor zowel kleine als grote organisaties. De diensten van OneXS voldoen altijd aan drie criteria: betrouwbaarheid, eenvoud voor de gebruiker en helderheid in kosten.

Jan Peter Kalksma, directeur OneXS: "Wij bieden onze klanten volgens het model "betalen per werkplek, per maand" één adres voor alle communicatiewensen. OneXS biedt met Telefoon Zonder Centrale een unieke dienst waarmee bedrijven zich volledig kunnen richten op hun eigen business. De filosofie achter de diensten van OneXS is dan ook dat organisaties zich 100% moeten kunnen concentreren op hun kerntaken en al het andere aan betrouwbare partners kunnen over laten. Ik ben er stellig van overtuigd dat de markt van hosted IP telefonie de komende jaren sterke groei zal laten zien. OneXS wil dan ook in de eredivisie opereren en investeert dan ook veel in technologie, ontwikkeling en market development. Marketing- en PR ondersteuning is voor ons een belangrijk middel om deze groei te realiseren, vandaar onze keuze voor Pride PR.

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht